مشاوره حقوقی رایگان - درب دوم برای ساختمان

باسلام
من مالک 1واحد از 2واحد یک خانه ویلایی هستم.
میخواستم بدونم امکان داره که برای واحد خودم یک درب ورود مجزا از ساختمان برای واحدم داشته باشم ؟ باتشکر.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
مگر مورد توافق اعضا و شهرداری قرار گیرد....

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر تصرف در مشاعات تلقی نگردد بله در غیر اینصورت باید اذن مالک دیگر را بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید هم اذن شریک را بگیرید و هم مجوز شهرداری

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با اجازه شهرداری و توافق با شریک مشاعی میتوانید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر همراه با مجوز باشه مشکلی نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با مجوز از شهرداری و شربک مشاعی امکان پذیر است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام . هرگونه تغییر در مشاعات می بایست با رضایت شرکا باشد .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با هماهنگي مالك ديگر و شهرداري

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید موافقت دیگر شرکا را اخذ نموده و بعد از پیگیری های لازم از طریق شهرداری اقدامات لازم را انجام نمایید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

چنانچه از نظر ضوابط شهرداری بلامانع باشد امکان اختصاص در جهت رفت و آمد بلامانع است