مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از‌ فرمانداری بنیاد مسکن بخشداری و دهیاری

سلام چطور‌می توان از فردی که با اعمال نفوذ در استانداری و همدستی با فرمانداری و بخشداری و دهیاری قصد تصرف غیر قانونی ملک یکی از اهالی روستا را دارند شکایت کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به سازمان بازرسی کل کشور اطلاع دهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سازمان بازرسی کل کشور شکایت خود را پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما دلیل مبنی بر مالکیت خود دارید شکوائیه رفع تصرف عدوانی مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید بررسی کرد اگر تخلفی صورت گرفته باشد بنابر اینکه تصرفات و این تخلفات ادعایی چه میران بوده و کیفیت آن به صورت چه است مشخص می‌کند درردیوان شکایت کرد یا محاکم عمومی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه یا دیوان پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مراجعی که گزینه های مناسبی برای تظلم خواهی به شما پیشنهاد می شود می توان به دیوان عدالت اداری و سازمان بازرسی کل کشور اشاره کرده است تا حق شما پایمال و تضییع نشود .