مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از کارت بازرگانی

باسلام. من در سال 90 با پیشنهاد پسر داییم که خود هم الان گرفتار همین موضوع است برای شخصی کارت بازرگانی به اسم خود گرفتم و اطلاعی از کاربرد آن نداشتم. بعد از دو سال که متوجه شدم چند مرتبه به واسطه برادر یکی از دوستان که در اداره دارایی کار میکرد شماره ملی ایم را چک کرد ولی هیچ مالیات برایم نیامده بود. الان در سال 98 که برای اربعین می خواستم گذرنامه بگیرم به من گفتند که از طرف دارایی ممنوع الخروج شدم. الان من چکار باید بکنم؟ از لحاظ روحی بدجور بهم ریختم لطفا راهنماییم کنید؟

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام باید ابتدا کارت بازرگانی را ابطال کنید و کلیه مالیات را پرداخت وبعد براساس ادله ای که دارید بطرفیت شخص استفاده کننده طرح دعوی کنید