مشاوره حقوقی رایگان - حذف فیلم عروسی توسطه آتلیه

با عرض سلام و خسته نباشید بنده شاگرد یک آتلیه هستم و فیلم عروسی یک زوج به علت ویروسی شدن هارد سیستم از سیستم من پاک شده و فایل ها قابل بازگشت نیست، آتلیه ما هیچ قراردادی با عروس و داماد ندارد و هیچ هزینه ای هم بابت میکس دریافت نشده، میخواستم بدونم اگر عروس و داماد شکایت کنن بنده به عنوان یک شخص حقیقی چه میزان خسارت باید بدم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود مطابق قاعده لاضرر و مسئولیت مدنی باید جبران خسارت صورت گیرد…

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت اقامه دعوا ، قطعا باید خسارات را پرداخت نمایید و میزان خسارات توسط کارشناس رسمی تعیین می گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این نوع خسارت از نوع خسارت معنوی محسوب میشه که دادگاه با توجه به وضعیت شما و آنها تعیین می کند.
نمیشه مبلغ خاصی را پیش بینی کرد

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام باتوجه به اینکه شهود جهت مراسم زیاد بودن درهنگام فیلمبرداری
پس نمیتونین از پرداخت خسارت شونه خالی کنین
اما خسارت میتونه معنوی و مادی باشه، باید به ایین نامه اتحادیه تون مراجعه بشه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر طبق قرارداد فی مابین شما مسیولیت دارید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. قراردادشفایی دارید یاخیر؟ به هرحال چناچه دعوی انجام شود ارجاع به کارشناس می شود .

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر قرارداد ی نیست بالاخره تعهد اخلاقی هست باید با نظر کارشناس خسارت بدهی و رضا یه آنها را جلب کنی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری قابل مطالبه است.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز این موضوع قصور هم نمیشه گفت و یک خطای کامپیوتری بوده و تقصیر شما نبوده و قطعا جرم نیست مگر اینکه بعدها این فیلم عروسی ظاهر بشه و در فضای مجازی پخش بشه و در جواب شما باید گفت که این موضوع در صورت وقوع قسمت دوم مجازات داره نه خسارت ‌‌ولی در وضعیت فعلی بابت این مورد که خارج از اراده ی شما بوده خسارتی برای شما در پی نخواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میزان خسارات توسط کارشناس رسمی تعیین می گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باتوجه به اینکه شهود جهت مراسم زیاد بودن درهنگام فیلمبرداری
پس نمیتونین از پرداخت خسارت شونه خالی کنین
اما خسارت میتونه معنوی و مادی باشه، باید به ایین نامه اتحادیه تون مراجعه بشه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلان میزان خسارت توسط کارشناسی رسمی دادگستری معین خواهد شد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر تقصیر نداشته اید چیزی متوجه شما نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه چه میزان خسارت تعیین شود طبق نظر کارشناس است ولی خیلی از کارها و مسئولیت ها هستند که در آن قراردادی تهیه و تنظیم نمی‌شود ولی طرفین مسئولیت هایی از قبیل تهیه عکس یا فیم مثل کار شما دارند صرف نبود قرارداد مانع مسئولیت شما نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بدوا باید خدمت شما عرض کنم با توجه به عرف حرفه شما و اهمیت ویدیو های ضبط شده شما باید بدوا از ویروسی نبودن هارد تان اطمینان حاصل می نمودید که این خود نشان دهنده قصور شماست چرا که توافقات فی مابین بر مبنای صحت هارد و ویدیو های اخذ شده انجام می گردد . اینکه قرارداد ندارید نمی تواند دلیلی بر شانه خالی کردن و یا عدم مسئولیت شما باشد چرا که معمولا قرارداد بطور شفاهی با ایجاب و قبول منعقد گشته . در خصوص خسارت میزان آن توسط کارشناس تعیین خواهد شد و بهتر است رضایت این زوج را جلب نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میزان خسارت بر اساس نظر کارشناس تعیین میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در این رابطه موضوع به کارشناس ارجاع می شود و نظر کارشناس ملاک است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا سفارش و پذیرفتن ان برای اتلیه تعهدایجاد مینماید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

میزان خسارت توسط کارشناس معین می‌گردد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام خسارت معنوی بسته به نظر کارشناس تعیین می شود.

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

درود
تحت شرایطی قابل پیگیری است

سارا دولت آباديان

سرکار خانم سارا دولت آباديان :

در هر صورت شما فیلمبرداری مراسم را به عهده داشتید حتی اگر قراردادی در بین نباشد امکان اثبات این امر وجود دارد بنابراین شما مسئولیت جبران خسارات وارده به زوجین را دارید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

كارشناس رسمي يا طبق قرارداد تعيين مي نمايند

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی مطابق نظرکارشناس ملزم به پرداخت خسارات مادی و معنوی می شوید.میزان خسارات نظرفنی و کارشناسی است و نه حقوقی

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

بستگی به مقررات اتحادیه صنف شما دارد ضمن اینکه خسارت معنوی وارد نموده اید بایستی پاسخگو باشید بهترین پیشنهاد اخذ رضایت زوجین هست بنوعی توافق رو داشته باشید