مشاوره حقوقی رایگان - افزایش خارج از عرف اجاره مغازه در قرارداد دو ساله

سلام
فروردین ماه 1401 ملکی را با قرارداد دو ساله با شرط افزایش اجاره سال دوم مطابق عرف برای داروخانه احاره کردم اجاره محل 150 تومن پول پیش و 26 میلیون اجاره است که قرارداد صوری بدون پول پیش و ماهی 5800 اجاره ثبت شد (برای فرار مالیاتی موجر)
حالا صاحب ملک گفته 50 تومن روی پول پیش و 14 میلیون رو اجاره بزارید (25٪ افزایش پول پیش و 54٪ افزایش اجاره) که مورد قبول ما نیست و با توجه به اجاره مغازه های اطراف ما افزایش 9 تومنی اجاره رو میخواهیم
سوالم اینه که آیا با توجه به چنین قراردادی صاحب ملک میتونه حکم تخلیه بگیره؟ من چه کاری میتونم بکنم که متضرر نشم؟ آیا راهکار قانونی وجود داره؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. در صورت رفع اختلاف وعدم سازش ملاک نظر کارشناس رسمی است. درضمن به شروط قراردادنیز باید توجه نمود .