مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند

سلام
بنده پدرم ٨ماهه فوت كرده و قبل از فوت حدود ٤سال پيش يك ملك تجاري مبايعه نامه با كد رهگيري نوشته براي ٥تا پسر انحصار وراثتم گرفتيم سوال من اينه كه الان براي سند زدن اون ملك بايد چه كاري انجام بديم ايا هر كدام از پسرها ميتونن برن براي خودشون اقدام به سند كنند
٢-دو تا خواهر و مادرم هم از وراث هستن ما بايد از اونها هم براي دريافت سند امضا بگيريم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه بقیه وراث تقدیم دادگاه نمایید .