مشاوره حقوقی رایگان - آزادی سند و ثیقه

فردی با اتهام کیفری در 10 سال قبل به مدت یکسال در دادسرا بازداشت شده بعد از یکسال با سند وثیقه آزاد می شود ضمن اینکه در سه سال بعد گفتند بی گناه بوده در حالی که بابت بیگناهی اش دولت با دلجوئی از وی مبلغی بابت غرامت به وی پرداخت کردند در طول ده سال هیچ رائی صادر نشده و هیچ ابلاغی نه برای متهم و نه برای وثیقه گذار نیامده است و پرونده در دادسرا است . برای آزادی سند وثیقه بفرمائید چه اقدامی کنیم محبت فرموده راهنمائی فرمائید متشکرم .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. باید به شعبه مورد نظر مراجعه کنید
حتی المقدور، با یک وکیل دادگستری همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به شعبه مربوطه مراجعه کنید و ضمن ارسال یک لایحه درخواست آزاد سازی وثیقه را داشته باشید.
برای اطمینان بیشتر وکیل دادگستری می تواند به جای شما مراجعه و امور لازم را انجام دهد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما به مرجع قضایی درخواست آزادی وثیقه را نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نحو حضوری از طریق شعبه مربوطه پیگیری بفرمائید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به شعبه مربوطه مراجعه کنید و ضمن ارسال یک لایحه درخواست آزاد سازی وثیقه را داشته باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وثیقه گذار به دادسرا مراجعه نماید و درخواست رفع توقیف نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شعبه مربوطه مراجعه کنید و ضمن ارسال یک لایحه درخواست آزاد سازی وثیقه را داشته

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به شعبه مربوطه مراجعه وعلت مفتوح بودن پرونده را جویا وبرمبنای آن اقدامات مناسب را انجام دهید.