مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف خانوادگی

با سلام و عرض ادب.. .بنده آقا هستم 31سال دارم حدودا شش سال پیش ازدواج کردم خیلی خوب زندگی میکردیم تا اینکه خانمم تصمیم به شغل آرایشگری کرد ولی من مخالف بودم تا اینه اصرار بیش از حد باعث شد بره.. دوسال من تنها شدم ساعت نه شب میومد نه غذایی نه محبتی نه هیچی.. دردمو به کسی نتونستم بگم تا یروز دیدم درگیر مواد شدم..پ نج ماه مصرف کردم و یروز خودم به خانمم قضیه رو گفتم که کسی نفهمه تو خونه ترک کنم که برعکس همه رو مطلع کرد انقدر دعوا و فلان کرد که بدتر شدم ولی خلاصه ترک کردم اون دفعه اومد باز هم صبح زود رفت شب دیر اومد باهام سرد شد هرچی گفتم ترک کردم هرچی تست دادم نشونش دادم گفت به من چه.. این دفعه که رفت.. دادگاه رفتیم گفت مواد می‌کشه قاضی گفت مدرک معتبر داری که مواد می‌کشه ولی نداشت.. اومده جهیزیشو جمع کرده من واسه جهیزیش نگهبان موندم و هرماه اجاره خونه میدم.. به امید روزی که برگرده.. نمیخوام زندگیم داغون بشه مواد نمی‌کشم ولی متوجه شدم که اعتیادمو مدرک کرده که طلاق بگیره هیشکیم حرفمو باور ندارند.. دختر چهارسالمو برده اونم استرس داره هرچی میگم بخاطر دخترمون بیا متاسفانه نمیاد.. تو آرایشگاه بدجور مغزشو پر میکنند. خیلی خوب بود ولی وقتی رفت آرایشگری کلا عوض شد.. تورو خدا راهنماییم کنید اینکه چکار کنم؟ ایا میتونم دخترمو ازش بگیرم؟ صاحب خونه میگه خانمت نمیاد تخلیه کن. بخاطر دخترم کمکم کنید.. ببخشید متن زیادی نوشتم.. منتظر پیامتون هستم.. خدا پشت و پناهتان

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

زوجه حق طلاق ندارد مگر در صورت اثبات عسر وحرج اگر اعتیاد شما را نتواند ثابت کند نمی تواند به واسطه اعتیاد طلاق بگیرد و اینکه شما دادخواست الزام به تمکین دهید تا زوجه از طریق ترک انفاق کیفری و اثبات آن در دادگاه کیفری و... دادخواست طلاقش با این دلیل به نتیجه نرسد