مشاوره حقوقی رایگان - طلاق خلع

سلام، من یک سال و چند ماه است که بخاطر آزار و اذیت‌های همسرم خونه پدرم هستم. همسرم توی این مدت دو بار درخواست تمکین دادن که هر دو بار رد شد. ولی من توی این مدت با همسرم تلفنی و پیامکی صحبت کردم و حتی چند بار همدیگه رو بدون اطلاع خونواده‌ها دیدیم، و حتی توی پیامک‌ها ابراز علاقه و دلتنگی کردم شاید همسرم تعهد بده و من برگردم سر زندگیم ولی قبول نکرد. ولی دیگه خسته شدم میخوام با بخشیدن بخشی از مهریه‌ام که 114 سکه است طلاق خلع بگیرم همسرم تمام تماس‌های این مدت که با هم داشتیم رو ضبط کرده اگه پیام‌ها و تماس‌ها و ملاقات‌ها رو تحویل دادگاه بده که من تا یک ماه پیش گاهی همسرم رو دیدم و ابراز علاقه و دلتنگی کردم اینها میتونه باعث بشه روی اینکه قاضی طلاق خلع من رو نپذیره ؟
تو رو خدا جواب بدید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تشخیص صدور حکم طلاق از سوی زوجه با قاضی رسیدگی کننده می باشد. از سوی دیگر رای دادگاه بدوی اعتراض در دادگاه تجدیدنظر و قابل فرجان خواهی در دیوانعالی کشور می باشد .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نه ربطی ندارد
جهت طلاق خلع شمابایدعسروحرج خودرااثبات کنیدوبابخشش بخشی ازمهریه بعیدمیدانم

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ممکنه طلاق گرفتن زوج راههایی دارد که باید آن راهها را بروید از جمله اجراییه مهریه بعد دادخواست مهریه و دادخواست استرداد جهیزیه و اگر کتک زده محکومیت وی به دیه و اگر نفقه نمیده محکومیت وی به پرداخت نفقه یا ترک انفاق

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام طلاق خلع نیاز به توافق طرفین دارد اگر توافق نباشد اثبات عسروحرج لازم است