مشاوره حقوقی رایگان - درخواست دستور موقت از دیوان

با سلام ،شخصی که با حکم 4 ساله دهیار شده بود و یکسال و نیم خدمت خوبی به روستایی انجام داده و با توجه به گذشت سالیان و کم کاری شوراهای گذشته و فرمانداریهای هم فکر با انها که هیچ کار مفیدی انجام نداده بودند و بودجه متعلق به روستا در جاهای دیگر یا با تبانی شوراها به هدر میرفت و حال چون دهیار وقت در رابطه با اتصال اینترنت کوشش خوبی برای سرعت بهتر در قبل از دهیار شدن انجام داده بود و با پست دهیاری دوربین های پایش را برای کنترل خودروها و امنیت روستا با هزار دردسر موافقت گرفت و نصب نمود و صندوق وام و مرکز خیریه زیر نظر کمیته امداد تاسیس نمود و از ادارات هلال احمر کمیته امداد و محیط زیست جایزه گرفته و قدردانی شده از ایشان و امام جمعه تقدیر نموده از ایشان ، اما با تعجب دوتن از 3عضو شورا با تبانی بخشدار بدون رعایت مراحل حذف و عزل دهیار ایشان را بر کنار و در تمام بالادستی ها هم لابی کرده و حتی اجازه گفتن اعتراض هم به ایشان ندادند و حالا از دیوان درخواست دستور موقت ابقا کرده است و چقدر زمان برای جوابیه ان باید صبر کرد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است