مشاوره حقوقی رایگان - آزارو و اذیت جنسی از سوی پدر

با سلام من 20 سالمه و سه تا خواهر و سه تا برادر دارم خواهر بزرگترم دوسال از من بزرگتر و دوتای دیگه کوچیک دارم که یکیش 18و اون یکی 5سالشه و برادرامم یکیش 19،16و7سالشونه من و خواهرام از کودکی مورد آزار جنسی از طرف پدرم قرار می‌گرفتیم من از 10سالگی و خواهر بزرگترم از 12سالگی و خواهر کوچکترم از 9سالگی چندین بار هم قصد تجاوز به من را داشته واقعا دیگه خسته شدیم شبا نمیتونیم راحت بخوابیم تا چشمامون بسته میشه میبینیم اومده داره دست میزنه به اندام های خصوصیمون و چندین بار هم به من پیشنهاد پول داده که باهاش سکس کنم من میتونم ثابت کنم با فیلم گرفتن ازش و چندین شاهد هم دارم فقط میخوام بدونم که اگه تونستم ثابتش کنم مجازاتش چیه؟؟؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

سریعا با شماره تلفن 123 تماس بگیرید و چنانچه تهران هستید هر کمکی لازم باشد بطور رایگان در خدمت شما و خانواده شما هستم سریعا اقدام کنید و اگر در شهرستان هستید با دادستان محل سکونت خود تماس گرفته و موضوع را اعلام بفرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید با فیلم و شاهد موضوع را ثابت کنید بخصوص اگر فیلم بگیرید موضوع قابل اثبات است البته باید در زمان فیلم برداری شما به نحوی رفتار کنید که نشان دهد بدون رضایت شما اینکار را انجام میده که در این صورت مجازات شلاق و حبس دارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با خواهرتان ازش شکایت کنید مجازاتش اعدام است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام، هرچه سریع تر حضوری به همراه مدارک خود نزد دادستان عمومی وانقلاب محل خود مراجعه و شکایت نمایید . به اورژانس اجتماعی هم اطلاع دهید . قطعا سریع رسیدگی خواهد شد .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سریعا با اورژانس اجتماعی به شماره 123 تماس بگیرید و تحت عنوان آزار و اذیت جنسی و مزاحمت و سلب آرامش روحی و روانی از پدرتان شکایت نمایید
رد صورت تمایل از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید تا وکالت شما را به رایگان بر عهده بگیرم

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و شکایت کنید. بستگی به اثبات نوع جرم دارد. به احتمال زیاد شلاق

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

قبل از هرگونه اقدامی در ابتدا بهتر است با مشاورین خانواده صحبت داشته باشید مجازات بر اساس تفهیم اتهام است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مجازات ان حد زنای با محارم و به عنف است و اعدام میشود
توصیه میشود حتما با اورژانس اجتماعی123 و مادرتان در میان بگذارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید با اورژانس اجتماعی با تلفن 123 تماس بگیرید ضمنا می توانید وکیل بگیرید و شکایت خود را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ ممکن است. شما می‌توانید با فیلم گرفتن از صحنه جرم و یا عکس گرفتن از صحنه جرم دلیلی بر اثبات ادعای خویش فراهم کنید. به علاوه با گواهی شاهدین نیز موضوع قابل ثابت خواهد بود. البته باید در زمان فیلم برداری شما به نحوی رفتار کنید که نشان دهد بدون رضایت شما این کار را انجام میدهد که در این صورت مجازات شلاق و حبس دارد. فیلم در این خصوص می‌تواند تاثیر بسزایی در اثبات جرم پدر شما داشته باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس اقدام حقوقی متصور است