مشاوره حقوقی رایگان - بروز کردن اموال

با سلام در سال1394حکم اصداری 3 سال حبس و رد مال که چون فاقد سابقه کیفری بودم ، استشهاد محلی و غیره بنده را به 6 ماه حبس تعزیری و رد مال عیناُ،مثلاُ یا قیمتاُ که طلاجات بودند محکوم گردیدم، در سال 96 حکم اجرا شد و بنده راهی زندان شدم و در اواخر دوران حبس تقاضای اعسار را از محکمه خواستار شدم که با حضور شاکی و بنده تشکیل شد و مقدر گردید بیست میلیون تومان شاکی پنج میلیون تومان پیش پرداخت و مابقی به صورت ماهیانه چهارصدتومان ، حال پس از گذشت 22 ماه بعد از آخرین قسط پرداختی تقاضای بروز اموال را کرده.
1- آیا شاکی چنین حقی را دارد که اموال خود را بروز کند؟
2- چون حکم اعسار طبق پول محاسبه شده آیا میتوان بر طبق تورم بانک مرکزی محاسبه کرد؟ و نه بر قیمت گرم طلا
3- از ابتدای مراحل دادیاری تا دادگاه، شاکی قیمت طلاجات خود را بیست میلیون تومان اعلام می کرد در صورتی که اسناد و فاکتور های تقدیمی ایشان مبلغ کمتر از شش میلیون تومان بوده. آیا میتوانم بر علیه ایشان تقاضای دعوی نمایم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در حکم دادگاه به مبلغ طلاها اشاره شده باشد شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
بستگی به رای دادگاه دارد که نرخ روز یا تورم رای بدهد
نمی توانید ولی میشه به این موضوع در دادگاه استناد کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
بستگی به نظر مقام قضایی رسیدگی کننده دارد
می توانید استناد نمایید