مشاوره حقوقی رایگان - گواهی عدم امکام سازش

با سلام
همسرم با توجه به حق طلاقی که داشت تقاصای طلاق کرد و گواهی عدم امکان سازش صادر شده است و توسط ایشان به دفترخانه ارائه شده است و دفترخانه نامه زده به دادگاه و من فرجامخواهی زدم که خارج از وقت بود و پذیزفته نشد
حال با توجه به گذشت سه ماه از صدور گواهی عدم امکان سازش و ثبت نشدن طلاق آیا گواهی عدم امکان یازش باطل شده است ؟
آیا طلاق ثبت شده است درحالی که برای من هیچ پیامی نیامده است

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا
گواهی عدم امکان سازش تا 3 ماه
از ابلاغ ، اعتبار دارد و برای 3 ماه دیگر هم قابل تمدید است

و اگر بعد از ابلاغ توسط دفترخانه ، زوج در دفترخانه ، برای اجرای صیغه طلاق حاضر نشود دفترخانه بدون حضور زوج ، صیغه طلاق را جاری خواهد کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر به شما ابلاغ نشده باشد هنوز اقدام نکرده اند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون قبل از سه ماه رفته دفتر طلاق میتواند طلاق بگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بعد از ابلاغ توسط دفترخانه ، زوج در دفترخانه ، برای اجرای صیغه طلاق حاضر نشود دفترخانه بدون حضور زوج ، صیغه طلاق را جاری خواهد کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای زوج ابلاغ میرود اگر در مهلت سه ماه حاضر نشوید صیغه طلاق اجرا خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر گوانی باطل نشده است چرا که برای سه ماه دیگر هم می توان آن را تمدید نمود ،
احتمالا طلاق صورت نپذیرفته چرا که این صورت برای شما ابلاغیه ارسال می شد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

پاسخ منفی است

گواهی عدم امکان سازش تا 3 ماه
از ابلاغ ، اعتبار دارد

البته برای 3 ماه دیگر هم قابل تمدید می باشد.

اگر پس از ابلاغ توسط دفترخانه ، زوج در دفترخانه ، برای اجرای صیغه طلاق حاضر نشود دفترخانه بدون حضور زوج ، صیغه طلاق را جاری می نماید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه دادگاه بدوی موضوع را پیگیری کنید.
اگر ظرف مهلت قانونی ثبت نشده باشد مجدد باید دادخواست بدهد.

ستاره عارف پور

سرکار خانم ستاره عارف پور :

درمهلت 3ماه و10 روز اگر به دفترخونه مراجعه نشود رای از اعتبار خارج ومجدد باید دادخواست حقوقی طلاق مطرح شود

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی باعنایت به مراجعه به دفارطلاق در فرجه قانونی گواهی عدم سازش دارای اعتبار می باشد و درصورت عدم حضور زوج جهت اجرای صیغه طلاق سردفتر صیغه طلاق را اجرا و ثبت می نماید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. گواهی عدم امکان سازش از تاریخ قطعیت 3 ماه اعتبار دارد در این مهلت اگر به دفترخانه مراجعه نشود گواهی بی اعتبار است .اگر طلاق ثبت شده باشد پیامی نمی آید.
در ضمن به سایت *ثبت من * my.ssaa.ir مراجعه و در قسمت اسناد وارد بعضی از اسنادی که بنام شما ثبت شده را مشاهده نمایید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ظرف 3 ماه باید به دفترخانه ارائه شود و مجدد ظرف 3 ماه فرصت اجرای صيغه طلاق وجود دارد.

محمدجواد بابایی

جناب آقای محمدجواد بابایی :

با سلام ، مدت اعتبار گواهی عدم امکان سازش سه ماه است و در این مدت اگر مدارک به دفتر طلاق ارائه نشود ،گواهی اعتبار خود را از دست میدهد . البته اگر همسرتان در وکالت‌نامه طلاق ، حق مراجعه به دفتر طلاق و امضای ذیل اسناد و اجرای صیغه و ثبت را دارا باشند ، بدون حضور شما می‌توانند صیغه طلاق را جاری و ثبت نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثبت احوال پیگیری کنید .می توانند با وکالتی که دارند در مهلت مقرر اقدام کنند.

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

باید درمدت سه ماه ثبت می شد ولی شماپیگیری کنین درصورت عدم ثبت درمهلت مقرر، می بایست دادخواست مجدد تقدیم نمایندباپرونده جدید
ولی درهرحال واگذاری حق طلاق انجام پذیرفته وکار تمام است

سیدمجتبی علوی

جناب آقای سیدمجتبی علوی:

سلام تاریخ اعتبار گواهی عدم امکان سازش از تاریخ قطعیت ٣ ماه و پس از آن در صورت عدم اجرا از اعتبار می افتد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
چنانچه زوجه برای اجرای گواهی عدم امکان سازش که به درخواست زوج صادر گردیده در دفترخانه حاضر نشود، در صورتی که زوج حقوق مالی زوجه، موضوع ماده 29 قانون، را تحویل اجرای احکام دادگاه صادرکننده گواهی عدم امکان سازش نماید، به تقاضای زوج صیغه طلاق جاری و در دفتر طلاق ثبت و مراتب به زوجه اطلاع داده می شود. از جهت حفظ و نگهداری حقوق مالی زوجه، اجرای احکام به ترتیب مقرر در مواد 45 و 78 قانون اجرای احکام مدنی عمل خواهد کرد. هزینه نگهداری اشیا و اموال و سکه ها از زمان تحویل توسط زوج، به عهده زوجه خواهد بود.
هرگاه زوج در مهلت مقرر به دفتر رسمی ازدواج و طلاق مراجعه و گواهی عدم امکان سازش را تسلیم کند، درصورتی که زوجه ظرف یک هفته در دفترخانه حاضر نشود سردفتر به زوجین اخطار می کند برای اجرای صیغه طلاق و ثبت آن در دفترخانه حاضر شوند. درصورت عدم حضور زوجه صیغه طلاق جاری و پس از ثبت به وسیله دفترخانه مراتب به اطلاع زوجه می رسد.

فاصله بین ابلاغ اخطاریه و جلسه اجرای صیغه در این ماده و ماده (34) این قانون نباید از یک هفته کمتر باشد. در مواردی که زوج یا زوجه مجهول المکان باشند، دعوت از شخص مجهول المکان از طریق نشر آگهی در جراید کثیر الانتشار با هزینه درخواست کننده به وسیله دفترخانه به عمل می آید.

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام با توجه به قطعی شدن حکم طلاق و اجرای صیغه طلاق با درخواست همسرتون ، طلاق قطعی می باشد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

سه ماه پس از قطیت حکم و صدور اگر به دفتر طلاق ارائه نشه باطل هستش

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه با وجود ابلاغ توسط دفترخانه ، زوج در دفترخانه ، برای اجرای صیغه طلاق حاضر نشود دفترخانه بدون حضور زوج ، صیغه طلاق را جاری خواهد کرد

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

هر دو فرض وجود دارد امکان داره طلاق رو ثبت نکرده باشند و پشیمان شده باشند و امکان داره که اخطاریه حضور برای شما ارسال شده و چون اطلاع نداشتید نرفتید و محضر طلاق بر اساس حکم دادگاه خودش امضا کرده باشه ، برید ثبت احوال جویا بشید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اعتبار گواهی عدم امکان سازش تا 3 ماه است