مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک از فرد زیر سن قانونی

با سلام، آیا میتوان ملک فردی که زیر سن قانونی است را از پدر وی که ولی قهری اوست خرید و سند زد ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی منتها با ولایت وی و پول را به حساب خود مالک واریز نمایید و سند محضری بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله منعی ندارد ولی قهری اختیار تام دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
منعی ندارد با ولایت پدر می تواند اقدامات لازم را انجام دهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر غبطه ومصلحت طفل را رعایت نکنه امکان ابطال ان بعد از رشد بلوغ شخص وجود دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله مشکلی از این بایت نیست ولی باید در اسناد و مدارک این موضوع قید شود که به ولایت یا قیمومت این اقدام انجام میشود

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

با سلام و احترام
کاربر گرامی بله منع قانونی ندارد ولیکن دقت فرماید که ثمن به حساب مالک واریز و سند رسمی منتقل گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بله پدر ولی قهری فرزند می باشد می تواند درخصوص اموال طفل صغیر خود تصمیم بگیرد .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پدر وی باید اجازه دهد. کلیه امور را تحت نظر و با امضا پدر وی انجام دهید.

محمدجواد بابایی

جناب آقای محمدجواد بابایی :

سلام بله منعی ندارد ، پدر به عنوان ولی حق امضای ذیل اوراق و اسناد را دارد

یک وکیل

با رعایت شرایط لازم و بستگی به مدارک امکان پذیر است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،،

بله انجام آن میسر است.

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام بله مشروط برانکه مصلحت مولی علیه رعایت شود. مثلا زیرقیمت منطقه خریداری نگردد

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام با توجه به تنفیذ معامله از طرف پدر وی معامله با ایشان بلامانع است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله با ولایت قهری می توانید اقدام نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله ولي قهري داراي سمت قانوني است و حتما در دفتر اسناد رسمي معامله شود