مشاوره حقوقی رایگان - مزاحم آشنا

سلام. مزاحمی دارم میاد دم آموزشگاه ما هم اموال مثل چراغ ها و تابلو و بنر رو تخریب میکنه و خرابکاری و در ميره ... میخوام دوربین مدار بسته بزارم و بعدش شکایت .. چون احتمالا اشناس .. فیلم توی دادگاه که قابل استناد هست؟ علاوه بر جریمه نقدی که دادگاه ازش میگیره میتونم بندازمش زندان ؟؟؟ و خلاصه ادبش کنم یا .... ؟؟؟ یا فقط جریمه نقدیشو بهم میده چون من نقدی کافی نیست دوماهه اعصاب ما خراب کرده باید ادب بشه علاوه بر خسارت چه کنم که قاضی حسابی قاطی کنه الکی بنویسم دزدی هم کرده و چندتا چیز کلفت بندازم گردنش بگم همشو این برده و خلاصه ادبش کنم ممنون میشم جواب بدید.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
الکی الکی نمی توانید با دو کلمه حرف و ادعا جرمی را به گردن دیگیر بیاندازید برای شکایت تحت عنوانی علیه فردی باید بدوا بتوانید ادعای خودتان را اثبات نمایید ،
می توانید شکوائیه تخریب تنظیم نمایید و فیلم دوربین مدار بسته را بعنوان مدرک ضمیمه دعوی تان کنید هنگامی که این اتفاق می افتد با 110 تماس بگیرید و ورتجلسه نیز اخذ کنید مجازات تخریب حبس می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر مدرکی برای اثبات داشته باشید از جمله فیلم دوربین مدار بسته و یا شاهد ، قابل پیگیری کیفری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر دلیل دارید باید شکوائیه تخریب عمدی و مزاحمت را مطرح نمایید و رسیدگی خواهد شد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تشخیص میزان مجازات با قاضی رسیدگی کننده است. طبق ماده 677 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات مجازت تخریب اموال اشخاص 6ماه تا 3 سال است، البته از میزان تخریب بالای 10 میلیون تومان باشد کمتر یبدیل به جزای نقدی می شود . درضمن تهمت و افترای ناروا به دیگران مجازات دارد . قاضی مطابق ادله ومدارک رای می دهد .

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

ماده 677 قانون مجازات اسلامی هر کس عمداً اشیای منقول یا غیرمنقول متعلق به دیگری را تخریب نماید یا به هر نحو کلا یا بعضاً تلف نماید و یا از کار اندازد به حبس از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با مدارک محمکه پسند شکایت تخریب اموال تقدیم کنید 6 ماه زندان دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتوانید به فیلم دوربین‌ها استناد کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر بتوانید جرم تخریب را ثابت کنید حبس محکوم میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام در صورت وجود مدارک کافی بله میتوانید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی اولا انتساب عالمانه و عامدانه جرم به دیگران خود جرم می باشد و ایشان می تواند علیه شما شکایت افترا(اعاده حیثیت) نماید.ثانیا بله فیلم دوربین مداربسته نزد محاکم معتبر و قابل استناد می باشد. ثالثا تحت عنوان تخریب و مزاحمت علیه ایشان طرح شکایت نمایید قطعا پس از محکومیت تأدیب می گردند.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

بله فیلم قابل استناد هس می تونید شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اری قابل شکایت و پیگیری است
فیلم نیز قابل استناد است
بدیهی است هر مدعی یا شاکی میبایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
اصولا اگر بار اولش باشد مجازات آن جزای نقدی است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله با دلایل و مستندات میتوانید اقدام به شکایت کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله فیلم دوربین قابل استناد است.
شکایت های واهی به نتیجه ای نمی رسد.
معمولا به جزای نقدی محکوم میشود محاکم کمتر رای به زندان می دهند.

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام جرم تخریب بالای ده میلیون غیر قابل گذشت و شما علاوه بر شکوایه کیفری مبنی بر تخریب و ایجاد مزاحمت و تهدید می توانید جبران ضررو زیان خود را از مراجع صالح قضایی پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر برائت است هر ادعایی نیاز به ادله اثباتی دارد سعی کنید با دوربین فیلم بگیرید و شهادت شهود.اما در حدود اقداماتی که انجام داده والا امکان دارد به عنوان افترا از شما شکایت کند.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

تخریب اموال حداکثر 4 سال حداقل یکسال حبس تعزیری داره

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه شکایت چگونه طرح شود نوشتن متن ساده نیست که چند خط بنویسد و تمام شود . متن تخصصی باید باشد دادگاه فرصتی برای قصه تعریف کردن نیست بلکه دلایل محکمه پسند می‌خواهد تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد دلایل و مدارک محکمه پسند شکایت تخریب عمدی نمایید
بدون داشتن دلائل مکفی نه تنها نمی توانید شکایتی را به نتیجه برسانید بلکه مجرم نیز محسوب می شوید

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

اگر بتونید دو نفر شاهد حین ارتکاب تخریب اموال توسط اون شخص داشته باشید یا اینکه با دوربین موبایل یا مدار بسته فیلم تخریب ایشون رو ضبط کنید و همزمان در همون لحظه تخریب با پلیس 110 تماس بگیرید، در طرح شکایت کیفری تخریب عمدی موفق میشید ولی در خصوص مجازات حبس این بستگی به نظر دادگاه و اوضاع و احوال و تعداد دفعات تخریب داره

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر مدارک کافی دارید می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

قابليت پيگيري و مجازات دارد
تخريب جرم عمومي است و مجازات قانوني
حسب مورد دارد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

صرف ادعا کافی نیست درصورت وجود ادله محکمه پسند (شهود،فیلم و...)طرح دعوا نماید درغیر این صورت طرح شکایت بی فایدست