مشاوره حقوقی رایگان - پدر

سلام من پسری 17 ساله هستم یه خواهر بزرگتر از خودم و 1بردار کوچکتر از خودم و 2 خواهر دارم به خدا جوری شده تو خونه اصلا آسایش نداریم هر روز دعوا هر روز به یه بهونه ای پدر با مادرم دعوا میکنه و جوری شده که اصلا دیونه شدیم هر چند هفته یه بار یا هر یک ماه چند بار اینجوری می‌کنند بخدا منو بچه خواهرانم خسته شدیم و من چند بار به خاطر اینا قصد خودکشی کردم ولی بنا به دلایلی بازهم تحمل کردم ولی دیگه نمیتونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است با اورژانس اجتماعی در میان بگذارید تا دقیقتر بررسی شود و کمکتان کنند 123

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

حتما با شماره 123 تماس بگیرید
و بهتر است با گفتگو با بزرگان فامیل مشکل را در میان بگذارید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. سوال شما حقوقی نمی باشد.
پسر عزیزم که مشخص است صبور هم هستی، راه حل مشکلات خودکشی نیست.
لطفا مشکلات خود را با یک روان شناس و مشاور خانواده مطرح نمایید.
در ضمن می توانید در زمان دعوا آنان با اورژانس اجتماعی شماره 123 تماس بگیرید، با تشکر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام به اورژانس اجتماعی با شماره 123 تماس بگیرید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
دوست عزیز اولا فکر خودکشی را به طور کل از دهن خود پاک نموده و دراسرع وقت با شماره 123 اوژانس اجتماعی تماس بگیرید .جهت مشاوره رایگان تلفنی نیز می توانید با روانشناسان بهزیستی به شماره 1480 تماس بگیرید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

به اداره بهزیسنی مراجعه نمایید و مشکلاتتون رو عنوان نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ابتدا با اورژانس اجتماعی رجوع کنیدو تماس بگیرید و روانشناس خانواده اگر افاقه ننمود راه حل دیگری متصور است.

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام با اورژانس اجتماعی تماس بفرمایید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

گرچه سوال سما حقوقی نیست ولی شما با مشاور خانواده صحبت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

متاسفم از این بابت حتما بدنبال یادگیری حرفه و فنی باشید تا بتوانید سریعتر مستقل شوید با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
سوالتان حقوقی نمی باشد دوست عزیز
بهتر است از یک متخصص روانشناس کمک بگیرید ولی درکل مشکلات در زندگی همگان به طرق مختلف وجود دارد و بهتر است شما به آینده امیدوار باشید وبا یک سرچ کوتاه یا دست یابی به کتابهای مختلف می توانید زندگی انسانهای موفق را مطالعه و سرلوحه خود قرار دهید
با آرزوی بهترینها برای شما

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خودكشي راه حل نيست و شما زودتر مستقل شويد و دنبال كار و زندگي خود باشيد به اميد خدا مشكلات رفع خواهد شد