مشاوره حقوقی رایگان - انتقال کولر آبی از تراس به پشت بام

سلام من طبقه ششم ساختمانی که آخرین طبقه ساختمان می‌شود زندگی میکنم به علت کوچک بودن تراس کولر باد گرم می‌زند و البته که اکثر همسایه ها در پشت بام کولر های آبی شون و نصب کردند ولی از قبل برای کولر ما جایی در پست بام برای کولر ما تعبیه نشده بود میخوام با سوراخ کردن سقف تراسکولر را به پشت بام منتقل کنم آیا این کار مشکل قانونی دارد ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا محل تعبیه کولرها در پشت بام می باشد لذا با توجه به اینکه سایرین نیز از مشاعات استفاده می نمایند در صورتیکه منجر به خسارتی نگردد مشکلی ندارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با هزینه خودت و هماهنگی با الباقی مالکین و زیر نظر یک مهندس با تجربه مشکلی نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در این خصوص بدوا باید رضایت نامه رسمی از تمامی مالکین اخذ و توسط یک مهندس اقدام نمایید
در صورت تمایل از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بقیه مالکین در پشت بام کولر نداشته باشند شما چنین حقی ندارید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است که این گونه موارد بصورت کاملا مسالمت آمیز حل و فصل شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ابتدا از شهرداری اجازه بگیرید