مشاوره حقوقی رایگان - مشکل با مستاجر

سلام من خونه خریدم مستاجر داره میگفتم دربیا من میخوام خودم بشینم میگفت دارم خونه پیدا میکنم الان وقتش رسیده باید دربیاد میگه من از شما خونه اجاره نکردم من اون طرفو میشناسم از کسی که من خونه رو خریدم اون هم بهش گفته که من فروختم شما با این طرف حسابی الان در نمیاد چیکار باید کرد ممنون میشم از کمکتون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما میتوانید با دادخواست تخلیه به شورای حل اختلاف تقاضای تخلیه ملک خود را بخواهید