مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه

با سلام و عرض ادب همسرم منو کتک زد و نامه پزشک قانونی و شکایت دارم و حالا همسرم در روز 28اسفند اظهارنامه فرستاده که تمکین کنم و به علت تعطیلات نتونستم ک مراجعه کنم به دفاتر قضایی که جواب اظهارنامشونو طبق شکایتی ک دارم بفرستم تا چند روز مهلت دارم که جواب اظهارنامشونو بفرستم که محکوم نشم و دادگاه از چه روزیی باز هستند در عید ؟

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
اولا عدم پاسخ به اظهارنامه مشکل خاصی را برای شما ایجاد نمی نماید ولی معمولا به صورت عرفی سعی کنید در صورت تمایل پاسخ ایشان را بدهید و در صورتی که حاضر به بازگشت هستید بیان نمایید و اگر هم بیم ضرر جانی یا حیثیتی دارید باید با شکایت کیفری ثابت نمایید و آن موقع دیگر احتیاج به تمکین ندارید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اظهارنامه نیاز به پاسخگویی ندارد مدارک خود را به دادگاه تمکین ارائه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مهلت خاصی متصور نیست در اولین فرصت ممکن پاسخ دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اظهارنامه در پرونده شود موضوعیت ندارد و اینکه جواب ایشان را بدهید یا خیر تاثیری در روند پرونده نمی‌کند اگر هم جواب داده میشود باید توسط وکیل انجام شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام لازم نیست که جواب اظهارنامه ایشان را بدهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مهلت ندارد زودتر پاسخ ایشان را بدهید .