مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص ابطال صلح نامه و برگشت به فاز 2

با سلام. اینجانب با تعاونی مسکن علوم پزشکی زنجان از سال 1380 قرارداد دارم که سه مرحله قرارداد متمم امضا شده و ما من به تعهداتم عمل کردم ولی تعاونی با تخلفاتی که داسته به تعهداتش عمل نکرده و در سال 1390 قرارداد متمم امضا کردم و در سال 1391 بدون اطلاع من واحد مرد قرار داد به احدی اختصاص یافته و در سال 1399 بهم اطلاع دادند بخاطر تاخیر در عقد قرارداد سوم واحدم واگذار شده و با طرح شکایت در اداره تعاونی و با فریب وکیل شرکت و نشان دادن واحدهای در حال ساخت که این واحدها مربوط به فاز 3 می باشد ذهن اینجانب را اغفال نمود و منجر به صلح گردید و با پرداخت 4 قسط از قرارداد سوم در مراجعه آخر برای مشاهده پیشرفت کار و با اعلام نگهبان شرکت که واحدهایی که وکیل وقت به من نشان داده مربوط به فاز 2 می باشد نه فاز 3 و این در حالی است که واحدهای فاز 3 در مرحله اسکلت بندی می باشد و با تغییر فاز ها بدون اطلاع به اعضا منجر به فریب اعضا شده

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی صلح تحت هیچ شرایطی بهم نمی خورد مگر مواردی خاص
در صورت تمایل از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید