مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت بدهی چک بالامحل

شخصی محکوم به پرداخت 100 میلیون تومن به من شد که درخواست اعسار کرد و اعسارش هم پذیرفته شد و چهار قسط هم پرداخت کرده من میتوانم تازه درخواست تأخیر تادیه دهم ؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از زمان تقدیم دادخواست اعسار توسط مدیون خسارت تاخیر تادیه به دین تعلق نمی گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر در صورت صدور حکم قطعی اعسار ، اگر اقساط در موعد مقرر پرداخت شود خسارت تأخیر به محکوم له تعلق نخواهد گرفت

ولی خسارت تأخیر مربوط به قبل از صدور حکم اعسار ، قابل مطالبه است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از صدور حکم قطعی اعسار تاخیر تادیه تعلق نمیگیرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر از قبل خسارت تاخیر را در دادخواست خود ذکر نکرده باشید بله امکان پذیر است در قالب یک دادخواست جداگانه خسارت تاخیر تادیه آن پرونده را مطالبه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بعد از قبول اعسار نمیتوان تقاضای تاخیر تادیه کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر در رای قید نشده است آری می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از تاریخ اعسار خسارت تاخیر تادیه تعلق نمی گیرد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. خسارت تاخیر تادیه تا زمان پرداخت اولین قسط محاسبه می شود و بعد ازآن محاسبه نمی گردد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اعسار وی تایید شدت تا زمان قطعیت اعسار خسارت تاخیر تعلق خواهد گرفت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از صدور حکم قطعی اعسار تاخیر تادیه تعلق نمیگیرد

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

از زمانی که اعسارش پذیرفته شده دیگه خسارت تاخیر تادیه تعلق نمیگیره

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

لاسلام و احترام

خسارت تأخیر تادیه بر اساس نرخ تورم شاخص بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تعیین می‌شود

که اگر در زمان رسیدگی به دین اصلی خواسته نشده می‌توانید با استناد به آن بصورت مجزا از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت و آنرا مطالبه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از زمان تقدیم دادخواست اعسار در صورت قبول اعسار