مشاوره حقوقی رایگان - فامیل خانوادگی پدر بزرگم

سلام داخل شناسنامه پدر بزرگ من اشتباهی یه فامیل دیگه وارد کردن الان نوه اش هستم همون فامیل رو دارم میخوام تغییرش بدم و فامیل خانوادگی اصلی مونو بزارم بدون پسوند وپیشوند ایا امکانش وجود داره

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اول از طریق اداره ثبت اقد ام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از طریق ثبت احوال اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست در دادگاه مطرح نمایید تا موضوع شما بررسی شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اینکه فامیلی پدر یا پدربزرگ شما چه بوده و الان چه هست اهمیتی ندارد و اهمیت آن در زمانی بوده است که تازه متولد شده بودید و برای شما شناسنامه صادر شده باید بررسی دقیق و کاملی از پرونده شما شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید از طریق اداره ثبت اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر اشتباه صورت گرفته قابل اصلاح است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله از طریق ثبت احوال اقدام کنید .در صورت مخالفت از طریق دادگاه به طرفیت ثبت احوال اقدام کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می توانید به اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه تقاضای خود را ارائه و تقاضای اصلاح آن را بنمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ابتدا به ثبت احوال محل مراجعه کنید.بدیهی است تنظیم دادخواست نیاز به اسناد و مدارک مبنی بر قید فامیلی اشتباه در شناسنامه شما و پدربزرگ دارد

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

با مراجعه به ثبت احوال و دادگاه میتونید این کار رو انجام بدید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق ثبت احوال اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام و امکان پذیر است از طریق ثبت احوال یا دادگاه اقدام نمایید