مشاوره حقوقی رایگان - نظریه کارشناس برای تعدیل بهای سرقفلی

جواب شورای حل اختلاف به ما مراجعه به سامانه ابلاغیه ثنا برای تعیین نظر کارشناسی بود و 7روز مهلت برای جواب از طرف ما اما ما به هر دری زدیم هیچ جا نظر نهایی کارشناس رویت نشد از خود شورای حل اختلاف گرفته تا سایت ابلاغ جوابی ندیدیم تا قرارداد بهای سرقفلی به پایان رسید یک دفعه نظر نهایی کارشناس رو شد لازم به ذکر است این سرقفلی ورثه ای است حالا ما چه کنیم ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر دیر اقدام شود یا اقدام صحیحی صورت نگیرد قطعا به ضرر شما تمام خواهد شد موردی که فرمودید نادر است ولی ممکن است حتی اگر چنین باشد باید به موقع اقدام کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق شعبه مربوطه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است برای برررسی و مطالعه پرونده مود درخواست دهید و حضورا پرونده خود را مطالعه و‌کپی برداری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر نظر کارشناس به هیچ عنوان به شما ابلاغ نشده است، اعتباری ندارد . لیکن اگر برای شما پیامک آمده شما می بایست به مرجع ابلاغ مراجعه می نمودید و نظریه کارشناس را دریافت و نفیا و اثباتا نظر خود را اعلام می نمودید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون شما 7 روز از ابلاغ
، مهلت برای اعتراض به نظریه کارشناس خواهید داشت و

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

متوجه سوال شما نشدم با این حال در صورتی که ابلاغ به درستی صورت گرفته یا در سامانه ابلاغ ثبت شده بوده و شما نتوانستید آن را رویت کنید به ضرر شما تمام میشود بهتر است حضور به شعبه مراجعه و درخواست مطالعه پرونده و احتمالاً کپی برداری از مدارک و اسناد موجود در آن نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام بایستی در قالب لایحه به دفتر شعبه متذکر شوید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در قسمت ضمائم قابل مشاهده است. یا از طریق شعبه باید نظر کارشناس را مطالبه می کردید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نامفهوم است اگر گم شده و دادگاه می داند که گم شده الان پیدا خوب الان اعتراض کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربرگرامی موارد ادعایی شما نادر است درصورت مراجعه به شعبه و اعلام عدم دسترسی به نظریه کارشناسی و عدم پیوست به ابلاغیه پس از اطلاع بلافاصله اعتراض نموده و جریانات را شرح دهید.البته لازم به ذکر است دعاوی مربوط به سرقفلی خارج از صلاحیت ذاتی شورا می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مهلت قانونی منقضی، شده متاسفانه امکان اعتراض نیست

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

در سامانه الکترونیکی قوه قضاییه زمان ارسال اوراق و زمان مشاهده دقیقا ثبت میشه شما از شعبه این موارد رو پیگیری کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ابلاغ را در سامانه و سیستم انفورماتیک بررسی نمایید هرچند سرقفلی در صلاحیت شورا نمی باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در مهلت مقرر قانونی لایحه تخصصی تنظیم و به شعبه ارائه نمایید