مشاوره حقوقی رایگان - واریز شدن وام به حساب دیگری توسط رئیس شعبه و مسدود شدن حسابهایم و اجرائیه برای سند

ن هستم ضمن تشکر از توجه جنابعالی // به دلیل اینکه بنده نیاز مبرم مالی داشتم نزول خوری که به من روی سند وام پرداخت کرده بود رئیس بانک معرفی کرد تا از طریق بانک وام بگیرم و بدهی ایشان را تسویه کنم و به بانک بدهکار شوم ولی بعد از مراحل اداری بنده تقاضای بیست میلیون داشتم که متوجه شدم پنجاه میلیون وام موافقت شده مهمتر از همه اینها این هست که کل مبلغ اقای رییس ریخته به حساب اقای معرف. هرچقدر اعتراض و خواهش و تمنا تا امروز میکنم که پرونده وام را باید ملاحظه کنیم و مشخص بشه این بانک چرا برای یک وام بیست میلیونی که میتونستم بازپرداختش کنم موافقت نکرد و این همه داستان درست شده و بخاطر تاخیر در پرداخت اقساط حالا اجراییه از طریق دادگاه صادر شده و بازرسی هم که شکایت کردم میگه اصلا نمی توان کاری کرد باید اقساط را با جریمه هاش پرداخت کنی. هم سند و هم ماشین بنده و هم چک تضمینی بانک کشاورزی برای پنجاه میلیون وام و مسدود شدن حسابهای بنده این مشکلات بزرگ و دست و پا گیر که این بانک درست کرده کل زندگیم را فلج کرده خواهشمند است راهنمایی فرمائید. سپاسگزارم

پاسخ ها :

یک وکیل

راهی جز توافق با بانک ندارید