مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی

سلام وقت بخیر
چهار دندان عصب کشی و پر کردم که هر چهار دندان مشکل دارند و دو دندان عقب پایین کامل از بین رفتن و باید کشیده و امپلنت بشن و دو تا از بالا باید مجددا ترمیم بشن
در خصوص شکایت بنده نظام پزشکی نوشتن که 25 درصد قصور پزشک
خواستم بدونم 75 درصد مابقی یعنی چی ؟ ایا 25 درصد یعنی رای به نفع بندس یا نه ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. با توجه به نظریه نظام پزشکی، قصور پزشک در اعمال پزشکی فوق از 100 درصد 25 درصد تقصیر پزشک معالج بوده است . بقیه به عوامل دیگر بستگی داشته پزشک معالج در آن دخالتی نداشته است . بله پزشک معالج می بایست به آن میزان جبران خسارت شما را نماید .