مشاوره حقوقی رایگان - تتو

آیا میشه بعد از استخدام ارتش شدن تتو زد
و اگر این کار انجام بشه و بعد ها بفهمن چه اتفاقی می افتد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
در صورت تتو طبق مقررات برخورد خواهد شد.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

با سلام و احترام کاربر گرامی امکان برخورد انضباطی وجود دارد جهت اطلاع دقیق تر از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ممکن است مشکل ساز شود مقررات هر ارگانی باید رعایت شود

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

یک شخص نظامی تا پایان خدمت خیر نمیتونه تتو بزنه. لذا جرم نیست ولی پیگیری از ارگان مربوطه داره خصوصا برای ارتقاء درجه

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در ابتدا شما معاینه میشوید و اگر تتو داشته باشید در گزینش رد خواهید شد ولی اینکه بعد از استخدام اقدام کنید و معاینات مجدد انجام شود یا خیر امر مستقلی است و بهتر است که از اداره مربوطه پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام.مقررات، آیین نامه و بخشنامه های و نظر حفاظت و اطلاعات ارتش ملاک عمل است .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امکان برخورد وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
عواقب دارد بهتر است اقدام نکنید چرا که در صورت اطلاع برخورد انضباطی و احتمال اخراج وجود دارد