مشاوره حقوقی رایگان - سربازی

با سلام
بنده 23 سال سن دارم و چشم هایم بسیار ضعیف است.میخواستم بدانم در صورت رفتن به نظام وظیفه و رد شدن درخواست معافیتم،برگه اعزام به خدمت من صادر میشود یا خیر؟
من هیچ نیازی به پایان خدمت ندارم و نخواهم داشت.
فقط میخواهم بدانم در صورت رد شدن معافیت،اعزام به خدمت میشوم یا نه
چون میترسم به کارم لطمه وارد شود

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. کلیه افراد مذکر بالای 18 سال در صورت سلامت جسمانی می بایست به خدمت مقدس سربازی اعزام شوند . البته با شرایط مختلف