مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت مدارک

سلام
بنده برای اجرای لوله کشی گاز مدارکم را بصورت الکترونیک به یک پیمانکار دادم و مقداری پول هم به حسابش ریختم که بیاد قرارداد ببنده.
ایشان از تنظیم قرارداد سر باز زدند و یک روز بدون اطلاع من و کسب اجازه من به نظام مهندسی مراجعه کردند و اقدام به تشکیل پرونده برای من و بدون اجازه من وارد ملک شدند و اقدام به عملیات لوله کشی کردند حالا برای تحویل کار چون قرار داد ندارم از من باج میخواد .
آیا من میتوانم بایت خیانت در امانت بابت تشکیل پرونده در نظام مهندسی بدون رضایت من و با ورود بدون اجازه به ملک از ایشان شکایت کیفری کنم ؟
ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. نیاز به بررسی حضوری دارد .بهتر است حضوری نزد وکیل دادگستری محل خود مراجعه نمایید .