مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر

باسلام میخام از پدرم شکایت کنم آیا میتونم ماجرا رو خلاصه میکنم سال 85مادرم فوت شدن پدرم رفت زن گرفت اون موقع 15 ساله بودم وضعیت مالی خوبی نداشتیم خونمون روستا بود و پدرم کار نمیکرد سوم راهنمایی رو تموم کردم وارد کار ساختمونی شدم یعنی کارگری هرچی در میاوردم ب پدرم میدادم البته ازم میگرفت خلاصه با کار شدید البته ب کمک دادشام خونه روستامونو نوسازکردیم برای پدرم ماشین خریدیم و با رنج بسیار خونه توی یکی از شهرکهای شهر درست کردیم سه طبقه ک با خودمون گفتیم توی هر طبقش یکیمون میشینه میتونم قسم بخورم ی ریالشم پدرم خرج نکرده همش مال ما بوده حالا ک بعد5ماه ازدواج کردم و طبقه پایینم پدرم منو انداخته بیرون از خونه یی ک ما ساختیم میتونم 10تا شاهد هم بیارم ک دست رنج ما هست الان تکلیف من چیه میتونم ازش شکایت کنم یا ن توروخدا کمکم کنید

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام اگه شاهد و مدارک کافی داشته باشید میتونید ثابت کنید که ملک رو به شراکت ساختید و وضعیت شراکت رو اثبات کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با معرفی شاهد دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تحویل مال موضوع دعوا بدهید و اگر ملک سند رسمی دارد دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی نیز بدهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا بیرون نرو ثانیا اگر مدرکی نداری با شهادت شهود به خواسته اثبات مالکیت برعلیه او شکایت کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. امکان دادخواهی می باشد . بهتر است حضوری مدارک و شواهد خود را نزد وکیل دادگستری محل خود ببرید و از طریق وکیل هراقدامی را انجام دهید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست اثبات مالکیت تنظیم نمایید موضوع مربوطه قابلیت پیگیری دارد لیکن بهتر است با همکاری و مشورت یک وکیل اقدامات لازم را انجام دهید تا توفیق حاصل گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ان خانه در حال حاضر به نام چه مسی است اگر به نام پدرتان باشد باید ثابت کنید که خودتان انجا را خریداری و ساخته اید . در غیر این صورت پدرتان حق اخراج شما از ان خانه را ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما می بایست از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست اثبات مالکیت ثبت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست اقامه نمایید و باید مالکیت شما اثبات شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که سند رسمی به نام پدر شما خورده است شما بایستی با شواهد و مدارکی که در اختیار دارید به ابطال سند رسمی اقدام کنید. مثلا با استفاده از شاهدینی که دارید می‌توانند در جلسه رسیدگی گواهی دهند. یا اینکه به استناد فیش‌های واریزی که حساب خودتان برای خرید خانه داشته‌اید استفاده کنید و خانه را از تحت مالکیت پدر خویش خارج کنید.