مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام و خسته نباشین
بنده دو ماه هست ک با زنی صیغه کردم و الان متوجه شدم با شوهر قبلیش برای دیدن بچه ای ک ازش داشته ب بیرون میره وقتی فهمیدم بحثمون شد وقتی از سرکار برگشتم خونه دیدم وسایلاشو جمع کرده رفته تا چندروز دنبالش می گشتم و هرچی خودم و خانوادم تماس میگرفتن باهاش پاسخ نمی‌داد تا روز هفتم ک از خونه گذاشته رفته بهش میگم بیا بریم مشاور نمیاد فقط میگه مهریه بده طلاقمم بده باید چکار کنم بهش مهریه تعلق میگیره

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
بله مهریه تعلق میگیرد مگر توافق کنید و از مهریه بگذرد.
اگر ایشون در عقد موقت شما هستند، طلاق مفهومی ندارد و صرفا شما میتوانید باقی مانده مدت را بذل کنید یا موعد صیغه به پایان برسد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه طبق عقدنامه قابل مطالبه است.
و اگر عقد دائم کرده اید می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید.
برای وسایل خود نیز می توانی دادخواست استرداد مال منقول بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مهریه تعلق میگیرد اگر صیغه نامه ثبت شده باشد اما طلاق در عقد موقت جاری نیست و به بذل و یا انقضای مدت صیغه به اتمام می رسد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مهریه تعلق می‌گیرد ولی باید تا پایان مدت تمکین داشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مهریه زوجه باید پرداخت شود
شما اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

در صیغه طلاق وجود ندارد بلکه با پرداخت مهریه میتوانید بذل مدت کنید یا دادخواست تمکین بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله مهریه تعلق می گیرد
برای بازگشت ایشان به زندگی مشترک می توانید دادخواست الزام به تمکین تنظیم نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت مهریه به خانم تعلق خواهد گرفت و عنوان نکردن بیرون رفتن با شوهر قبلی خویش برای ملاقات با فرزند سببی برای عدم تعلق مهریه نخواهد بود و شما بایستی مهریه را پرداخت بفرمائید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بله مهریه به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و مطالبه