مشاوره حقوقی رایگان - توافق طلاق

با سلام و خسته نباشید.بنده در دوران عقد میباشم و دخترم‌. محل زندگی شوهرم شهر دیگه ایه .خیلی وقته ک شوهرم ولم کرده و خبری ازم نمیگیره و بسیار بد دهن و خسیس هم میباشن و یک قرون نفقه و خرجی هم بهم نمیده. و گاهی پیام میده و تهمت بهم میزنه و میگه هری برو درخواست بده من میام امضا میزنم. سوالم اینه برای درخاست طلاق توافقی زوجه درخواست میده؟ و اینکه چطور توافق نامه طلاق رو ازش بگیرم؟ در طلاق توافقی میتونه مشاوره شرکت نکنه؟ باتوجه ب اینکه بسیار خسیسه وکیل نمیگیره مطمئنم. ببخشید من نخام طلای هدیه عقد رو پس بدم باید چیکارکنم؟ آیا شوهرم شکایت میکنه و طلاق نمیده؟خاهش میکنم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

سلام
دادخواست طلاق به درخواست زوجه بدهید
ترجیحاً با وکیل پیش برید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نه هردوباهم باید دادخواست بدهند
محضری وکالت در طلاق راازش بگیر راحت ترمطلقه میشی
نه بایدبیادوگرنه طول میکشد
هیچکدوم ازطلاهاراپس نده بهش.تودادگاه بگودست من نیست
ممکنه توچیزهای دیگراذیتتون کنه
اگر اموالی داره بابت مهریه توقیف کن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست طلاق توافقی را مطرح نمایید و چند جلسه مشاوره خواهید داشت
ولی در طلاق توافقی ، زوجین باید ابتدا در مورد تمام حقوق مالی زوجه ( نفقه ، مهریه ، حضانت فرزند و ... ) توافق نمایند

و اگر شما بخواهید حقوق مالی خود را مطالبه نمایید باید ابتدا اظهارنامه برای زوج ارسال نمایید و بعد دادخواست مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نی توانید درخواست طلاق بدهید و در جلسه دادگاه با زوح توافق کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفترخانه وکالت طلاق اخذ کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما اول شکایت ترک انفاق بکن بفرستش زندان و بعد اجراییه مهریه بگیر تا بعد