مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن تابعیت ایرانی

سلام وقت بخیر
پدر و مادرم تبار افغان هستند قبل از انقلاب به ایران امدند و در اینجا تا کنون ساکن شدند من در سال 1363 ایران بدنیا اومدم و به حرفه طراحی دکوراسیون مشغولم و هنر کارهای چوب و بنا به اشتیاق مداح هیات هستم با خانمی ایرانی میخواهم ازدواج کنم ایا امکان دارد تابعیت ایرانی بگیرم!؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

آن خانم ایرانی باید با کسب مجوز از وزارت امور خارجه اقدام به ازدواج با شما نماید در آن صورت تابعیت به شما اعطا می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ایران از لحاظ اخذ تابعیت ، از سیستم خون پیروی مینماید و نه خاک

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون در ایران بدنیا آمدی میشه ولی اول باید بری سربازی