مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه

سلام بنده کارگر استخدام (رسمی) میباشم همسرم مهریه خود را اجرا گذاشته میخواستم بدونم قاضی چه مقدار از فیش حقوقی من کم میکند؟ و آیا شامل کل دریافتی حقوق بنده که شامل:اضافه کاری_تعطیل کاری و شبکاری من است میباشد یا نگاه به حکم استخدامی من میکند واز آن کم میشود و من باید چکار کنم راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا یک چهارم نهایی را کسر می‌نمایند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با داشتن فرزند یک چهارم و بدون فرزند یک سوم حقوق و مزایا

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر فرزند نداشته باشید یک سوم در غیر این صورت یک چهارم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت اجرای مهریه 1/4 از
تمام حقوق ماهیانه توقیف خواهد شد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با اسعتلام از محل کار یک چهارم یا یک پنجم از حقوقتان را کسر می کنند

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

یک چهارم درصورت نداشتن فرزند و یک سوم درصورت داشتن فرزند از شما کسر میشه

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

فرزند نداشته باشید یک سوم در غیر این صورت یک چهارم

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. طبق قانون اجرای احکام مدنی و آیین‌نامه اجرای مفاد اسناد رسمی لازم‌الاجرا یک چهارم از حقوق و مزایای دریافتی شما،که توسط اداره شما تعیین می شود کسر می گردد.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام در صورت داشتن فرزند و همسر یک چهارم حقوق ودر غیر این صورت یک سوم حقوق جهت مهریه کسر می گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر فرزند نداشته باشید یک سوم در غیر این صورت یک چهارم

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بر اساس ماده 96 قانون اجرای احکام مدنی از حقوق و مزایای کارکنان سازمان‌ها و موسسات دولتی یا وابسته به دولت و شرکتهای دولتی و شهرداری‌ها و بانک‌ها و شرکت‌ها و بنگاههای خصوصی و نظائر آن در صورتی که داری زن یا فرزند باشند ربع و الا ثلث توقیف می‌شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شامل کل حقوق نخواهد شد. در صورتی که فرزند نداشته باشید یک سوم و در صورت دارا بودن فرزند یک چهارم از حقوق شما بابت مهریه توقیف خواهد شد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
یک چهارم از حقوق و مزایای مستمر شما کم می کنند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

یک چهارم از حقوق دریافتی کسر میشود

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با درود
در صورت توقیف یک چهارم حقوق توقیف می شود.
اگر کفایت نکند از طریق دادگاه درخواست مهریه می دهد که می توانید دادخواست اعسار دهید تا تقسیط شود و حساب ها از توقیف خارج شود.

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. قانونا یک چهارم حقوق شما را می تواند توقبف نماید در غیز این صورت اعتراض کنید تا بدین نحو انجام شود.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

یک سوم و یک چهارم از حقوق شما بر حسب آنکه فرزند دارید یا خیر کسر میگردد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادگاه با توجه به اموال و دارایی شما اقساط سکه را تعیین می کند. میزان مشخص و قطعی برای همه وجود ندارد. برای هر کس متفاوت است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، در صورت دارا بودن فرزند یک چهارم و در غیر این صورت یک سوم حقوق نهایی

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

یک سوم درصورت عدم وجود فرزندبرای شما
یک چهارم درصورت داشتن فرزند ازکل حقوق ومزایا

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

اگر فرزند نداشته باشید یک سوم از حقوق دریافتی

و در صورت داشتن فرزند یک چهارم آ ن کسر خواهد شد.

سعیده سالاری

سرکار خانم سعیده سالاری :

سلام از کل دریافتی شما در صورت وجود فرزند یک چهارم و در غیر اینصورت یک سوم توقیف می‌شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در صورتی که فرزند داشته باشید تا یک چهارم در غیر این صورت تا یک سوم