مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف ارثیه

سلام وقت بخیر
ضمن عرض تبریک سال نو لطفا بنده رو راهنمای بفرمایید در اینخصوص
پدرم دوساله که فوت کرده و ایشان خانه ای در شهرستان دارد که مادر و خواهر مجردم در آن ساکن هستند . متاسفانه خانم دادشم چند روز پیش رفته خانه و پراید مدل پایین برادرم و حساب بانکی اسنپ رو به عنوان مهریه در اداره ثبت اسناد توقیف کرده. و برادر هم اواخر سال گذشته بیکار شده.
سوال با توجه به اینکه برادرم
1_ به جز این ارثیه و اون پراید مدل پایین هیچ مال دیگه ای نداره و
2_ مادر و خواهرم در اون منزل سکنا دارن و 3_در صورت جداشدن از همسرش باید به اون خانه برگرده
آیا برادرم میتواند به عنوان مستثنیات دین اقدام به رفع توقیف کنه؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود گرچه سوال ابهام دارد
تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست مگر قیمت گزافی داشته باشد