مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

من بایه پارس صفر برج 2سال1401تصادف کردم بردم ماشین و صافکاری گفتم اتاقشون تعویض کن گفت برات گرون در میاد از خودش و درست میکنم با هزینه کمتر و تو سر ماشینتم کمتر میخوره من و یک سال آلاف کرده بعد بیست روز پیش با 100ملیون که پرداخت کردم بابت لوازم و دست مزدش بعد خودرو را داد 5کیلومتر باهاش رفتم موتور تایم رد کرد و تعمیر کامل موند سر دستم بردمش نشان یه کارشناس اسبق دادم گفت دلیلش صاف نشدن شاستیه ماشینه 3سانت عقب بوده کلیه لوازمی که رو ماشینم انداخته دست دوم و بدرد نخور بوده و دوباره بردمش صافکاری همرو دوباره کنده از نو شروع کرده به صاف کردن و بستن شکایت کردم از صافکاری ودرخواست کارشناس دادم و تایید کرد که ماشین به باز سازی کامل نیاز دارد وتازه صافکار این هفته اظهار می‌شود میخواستم بدونم که میتونه کاری از پیش ببره اون یا هزینه من و باید برگردونه..چون دوباره حدود 130 ملیون خرجم شده.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید قبل از اینکه مجددا به صافکار مراجعه کنید خودرو را کارشناسی می کردید