مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد فروش ملک

سلام
10.10.1401 ملک پدری خودمون رو بین 3 تا برادر یکی از برادرا خرید
توی 4 مرحله پرداختی ک 2 مرحله آخر پرداخت نشده و باید 12.1 سند بنام میشد و تسویه که اصلا برادرم گوشی جواب نمیدن
اول اینکه قرارداد کاملا یکطرفه نوشته شده و حق فسخ برای ما فروشندگان نیست
و دوم کاملا مبلغ قرارداد کمتر از عرف تعیین شده و هنوز بعد 3.5 ماه تسویه صورت نگرفته
امکان فسخ هست؟؟؟

پاسخ ها :

قرارداد فروش ملک خرید ملک ارثی ملک