مشاوره حقوقی رایگان - موضوع انحصار وراثه در صورتی که یکی از وراث زندان باشد

سلام وعرض ادب
من پدرم به تازگی فوت کرده و یه خواهر کوچیکتر از خودم دارم و یه برادر بزرگ تر از خودم. برادر من الان زندانه و 18 سال حبس داره میخواستم ببینم من چجوری میتونم پیگیر کارای انحصاروراثه بشم وقتی که داداشم توی زندانه. البته داداشم در جریان تمام مخارج این چندوقته هس و هرکاری که لازم باشه انجام میده که هیچ مشکلی برای کارای اداری پیش نیاد.فقط من نمیدونم باید چیکار کنم. آیا اون میتونه از توی زندان به من وکالت بده یا نه؟ ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه چون من سنم پایینه و بدون سرپرستم نمیدونم باید چیکار کنم و از کجاشروع کنم. با تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام انحصار وراثت توسط یکی از ورثه نیز قابلیت انجام دارد و ولی نکنه ای که باید به این توجه کنید این است که اگر قرار است کارهایی قضایی انجام شود شما صلاحیت وکالت از جانب ایشان را ندارید و وکیل دادگستری میتوانید این کار را انجام دهد ولی اگر وکالت اداری قرار است گرفته شود برای فروش اموال میتونید وکالت ایشان را بگیرید ولی نه در داخل زندان

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما به سن 18 سال رسیده باشید می توانید به نمایندگی از دیگر وراثت تقاضای صدور گواهی انحصار وراثت نمایید و از آن برادرتان که در زندان به سر می‌برد باید وکالتنامه کاری داشته باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هر یک از وراث می توانند به تنهایی نسبت به انحصار وراثت اقدام نمایند. جهت اقدامات بعدی مانند فروش و یا انتقال در صورت داشتن سن قانونی میتوانید وکالت اخذ نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای اخذ گواهی انحصار وراثت نیازی به حضور برادرتان نیست و اخذ وکالت نیز لازم نیست.
برای تقسیم اموال و فروش امضاء برادرتان لازم است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هریک از وراث می‌توانند تقاضای گواهی انحصار وراثت نمایند.

مینا احمدی

مینا احمدی :

با مدارك برادر و خواهرتون ميتونيد تقاضاي انحصار و وراثت كنيد اگر سنتان قانوني نيست خواهرتان انحصار وراثت انجام دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا در دفتر خدمات قضایی درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید تا تمام ورثه مشخص گردد

و بعد باید از ‌تمام ورثه وکالتنامه اخذ نمایید و مالیات بر ارث را پرداخت نمایید و سپس میتوانید مال را انتقال بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید ابتدا دادخواست صدور گواهی انحصار ورثه بدهید و نیاز به وکالت ازایشان ندارید برای باقی کارها وقت مشاوره حضوری آزادراه بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

سلام این امکان هست که خود شما اقدام به درخواست انحصار وراثت دهید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر هریک از ورثه بدون سایر ورثه میتواند اقدام به اخذ گواهی انحصار وراثت نماید پس در این مورد نیاز به برادرتان نیست . اگر بالای 18 سال هستید میتوانند برای کارهای اداری به شما وکالت دهند اما برای کارهای قضایی نیاز به وکیل دادگستری دارید همچنین اگر توان مالی ندارید میتوانید درخواست وکیل معاضدت برای کارهای قضایی نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید وکیل بگیرید چرا که حتی در صورت اخذ وکالت از برادرتان تنها با آن وکالت نامه می توانید امورات اداری را به انجام برسانید و برای امورات قضایی نیازمند مداخله وکیل دادگستری است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست بدهید و بقیه ورثه را خوانده قرار دهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هریک از ورثه به تنهایی می توانند درخواست انحصار وراثت بدهند. به حضور همه وراث نیاز نیست.

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

جهت انحصار وراثت نیازی به حضور برادر شما نیست،
زمانی که بخواهید ارثیه را بفروشید ، به حضور ایشان نیاز دارید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

هر یک از وراث می توانند به تنهایی نسبت به انحصار وراثت اقدام نمایند

مهسا عباسی

سرکار خانم مهسا عباسی :

اگر سن شما 18 سال تمام است دادخواست صدور گوهی حصر وراثت به شورای حل اختلاف تقدیم نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و بعد از آن دادخواست تقسیم ترکه مطرح نمایید .

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
هریک از ورثه می توانند دادخواست انحصار وراثت بدهند.
شما به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و بدوا دادخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به تنهایی می توانید درخواست انحصار وراثت بدهید...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر یک از وراث می توانند به تنهایی نسبت به انحصار وراثت اقدام نماینداگر بالای 18 سال هستید میتوانند برای کارهای اداری به شما وکالت بدهند

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

هریک از وراث میتواند نسبت به اخذ گواهی حصر وراثت اقدام نماید و نیازی به حضور کلیه ورثه نیست . چنانچه بالای 18 سال دارید شخصا در غیراینصورت باید توسط قیم قانونی خود دادخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم هر یک از وراث می توانند به تنهایی اقدامات لازم را انجام بدهد اما برای انجام بعضی از کارها نیاز به حضور تمام باشد اما شما می توانیدیک وکیل بگیرید و وکیل برای شما تمام این کارها را انجام دهد در این صورت که شما نیازی به حضور هیچ کسی ندارید تمام کارها وکیل انجام می شود

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

سلام
با وکالت از سایر وراث میتوانید اقدام کنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

امکان اینکه ایشان به شما وکالت بدهد وجود دارد که با هماهنگی با زندان میتوانید این کار انجام دهید و از ایشان وکالتنامه بگیرید و بعد از طرف ایشان وکیل بگیرید ودر دادگاه پیگیری کنید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

گواهی انحصار وراثت به درخواست هر یک از وراث صادر می شود و الزامی به درخواست تمام ورثه نیست. میتوانید به تنهایی دادخواست حصر وراثت را مطرح نمایید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تقاضای انحصاروراثت متوفی را هر یک از وراث یا افراد ذی نفع می توانند از شورای حل اختلاف بنمایند نیازی به حضور برادرتان نیست. اگر زیر 18 سال سن دارید نمی تواند به شما وکالت دهد. . برادرتان از زندان می تواند اقدام به تقاضا نماید و یا وکیل معاضدتی اخذ نماید .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

هریک از وراث می‌توانند تقاضای گواهی انحصار وراثت نمایند.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

هریک ازوراث به تنهایی هم میتونه انحصار ورثه بگیره

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

جهت اخذ گواهی انحصار وراثت حضور تمام وراث نیاز نیست، ولی در صورت فروش مال ورثه ای امضا تمام وراث یا وکیل تام الاختیارشان الزامی ست