مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام درخواست مهریه دادم همسرم یه خونه ملکی داره که ثبت شده است یه خونه هم مسکن مهر تهران پردیس داره که هنوز تحویل نگرفته ارزش خونه اولیش 600 میلیونه یه خونه هم زده به نام دخترش در نواب خونه نواب و بهشتی رو اجاره داده در حال حاضر خونه مسکن مهر رو تحویل نگرفته من مهرم 300 تا سکه است ایا از اینکه خونه ها رو اجاره میگیره میتونیم ثابت کنیم و اون خونه ای که زده به اسم دخترش هم داده اجاره و خودش هم در مکانی بدون اینکه هزینه ای بده سرایداره ایا مستثنیات دین حساب میشه یه بچه کوچیک شیر خواره یکساله دارم و 9ساله اگر بخوام بچه رو بزارم خونش برگردم مرتکب جرم شدم میتونه از من شکایت کنه ایا اون خونه ای که زده به اسم دخترش رو میتونم در ازای مهریه بگیرم چون اون دخترم 9 سالشه که زده به نامش

پاسخ ها :

یک وکیل

درخصوص ملکی که طبق سند رسمی به نام شوهرتان نیست کاری نمیتوانید بکنید اما هر نوع وجه یا مالی که به نام ایشان باشد قابل توقیف هست. درخصوص بچه شیرخوار میتوانید به دادگاه اعلام کنید روج برایش دایه بگیرد یا برای شیر دادن او مطالبه وجه کنید اما حضانت او قانونا بعهده شماست.

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام بیشتر از یک منزل مسکونی بقیه املاک بنام ایشان قابل توقیف است