مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز جنسی پسر به پسر

سلام به کارشناسان محترم
من یک پسر 29 ساله هستم. یک دوست مجرد دارم که 3 سال از خودم بزرگتر است. ایشون خانه ای دارند و در شهر ما مشغول به کار هستند و در این خانه تنها زندگی میکنند. من هفته ای یکبار به خانه ایشان میرفتم تا تنها نباشند و شبها پیش ایشان میماندم.
شب ها ما کنار هم میخوابیدیم و خب قاعدتا برای بنده یک امر طبیعی بود. چندین بار که از خواب پا شدم و گیج خواب بودم احساس میکردم که این دوست من خودش را به من چسبانده است (یعنی کاملا آلت جنسی خودش را به بدن من چسبانده و آن را روی بدن من مالش میداد و ... البته تا آنجا که من متوجه شدم تمام این کارها را از روی لباس و زمانهایی که من خواب بودم انجام میداد و نمیدانم دیگر که زمانی که من خواب بودم چکارهای دیگری کرده است)
من همیشه فکر میکردم که اشتباه میکنم تا اینکه چند وقت پیش در یک روزی که خانه ایشان بودم اطمینان کامل پیدا کردم و در حالی که خودم رو زدم به خواب دیدم که تمام اون زمانهایی که من گیج خواب بودم و فکر میکردم که اشتباه هست ایشان در حال انجام این کار است و خودتان میدانید که منظورم چیست.
حالا من مدرکی هم از آخرین باری که این کار را این شخص با من انجام داده دارم بسیار حال داغونی دارم. آیا امکان این وجود دارد که من از این شخص شکایت کنم و جرم آن چیست؟ لطفا در صورت امکان بنده را راهنمایی کنید.
با سپاس

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی سریعا شکایت کنید تا اقدام شود میتواند تفخیذ باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده اگر مدارک کافی دارید می توانید شکایت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با این اوصاف و بدون دلیل و شاهد متاسفانه شکایت نتیجه ای بهمراه ندارد بهتر است از او فاصله بگیرید