مشاوره حقوقی رایگان - اجاره نامه

باسلام
من قبل از فوت پدرم زمینی اجاره کردم ومبلغشو پرداخت کردم.واجاره نامه دارم.فرزندان زمین مورد نظر رابین خود تقسیم کردند ایا اجاره نامه بی اعتبار میشود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر عقد اجاره ، عقد لازم است و با فوت موجر باطل نمیشود و اجاره نامه تا پایان مدت قرارداد ، معتبر میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرارداد تا پایان مدت اجاره معتبر است و تا زمانی که قرارداد تمام نشده کسی نمی تواند زمین را تصرف کند.