مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین زوجه در خارج از کشور

سلام،
بنده ساکن خارج از کشور هستم، همسرم برای بازدید به ایران برگشت و بعد از حدود 2 ماه تماس گرفت و گفت قصد جدایی دارد،
با توجه به اینکه در پاسپورت بنده درج شده که محل زندگی من ایران نیست ( پاسپورت توسط سفارت ایران در خارج از کشور صادر شده ) ، امکان این هست که وکیل ، از طرف من در ایران درخواست عدم تمکین بدهد ؟

سپاس

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

با سلام بله شما چناتچه ثنا ثبت نام دارید میتوانید و یا از طریق سفارت وکالت بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید از طریق سفارتخانه ، به شخصی در ایران وکالت مدنی بدهید تا ایشان در ایران برای شما وکیل دادگستری بگیرد

و با توجه به اینکه شما خارج از کشور هستید دادخواست الزام به تمکین رد خواهد شد و
ولی وکیل شما در ‌مورد دعوای طلاق و مهریه میتواند از شما دفاع نماید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان عقد محل سکونت خارج از کشور اعلام شده می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید.
توجه داشته باشید با حکم الزام به تمکین نمی توانید به زور همسرتان را ببرید .
فقط با صدور حکم الزام به تمکین به همسرتون نفقه تعلق نمی گیرد و از طرفی به راحتی نمی تواند طلاق بگیرد.
از طرفی بعد از صدور حکم قطعی الزام به تمکین می توانید دادخواست ازدواج مجدد بدهید و با اجازه دادگاه مجدد ازدواج کنید

.