مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی

باسلام.فرهنگی بازنشسته پیش از موعد هستم.با 22سال و9ماه و14روز در15مهر91بازنشستگی گرفتم.فوق دیپلم تربیت معلم رشته آموزش ابتدائی هستم .دوسال مدیر آموزگار روستا ویکسال مدیر دبستان شهری.یکسال مدرس قران ضمن خدمت معلمین.ویکسال فعالیت درگروه آموزشی ناحیه و..گروه 11//با توجه به همسانسازی های قبل.سال1401حقوقم از 4800م.ت مرحله اول افزایش حقوق به5300/ومرحله دوم به6500 رسید.آیا حقوق فعلی بنده عادلانه است.؟احساس میکنم اشتباه شده.وباید بیشتر باشه.خواهشا راهنمائی بفرمائید.سپاسگزارم.

پاسخ ها :

محاسبه حقوق بازنشستگی پیش از موعد حقوق بازنشستگی پیش از موعد اعتراض به حقوق بازنشستگی حقوق بازنشستگی بازنشستگی