مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن

سلام وقت بخیر من دختری 17 ساله هستم و 4ساله شاغلم و کلیه هزینه های خودم رو خودم تامین میکنم پدر و مادرم 13ساله جدا شدن و هم مادرم وهم پدر ازدواج کردند من الان با پدرم زندگی میکنم حدود 2ساله کلا پدرمو دیدم و 1ساله باهاش زندگی میکنم ولی چون مشروبات الکلی مصرف می‌کند ما داخل منزل خیلی اذیت میشیم و من سابقه بهزیستی هم دارم به دلیل رفتار های پدرم و اینکه پدرم رد صلاحیت شد و مادربزرگم ترخیصم کرد من الان میخوام مستقل بشم و برم با برادر بزرگترم زندگی کنم چگونه میتوانم؟

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بعد از 18 سالگی حق زندگی مستقل رو دارید ولی الان هم میتوانید پیش برادرتان زندگی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

زمانی که شخصی به سن 18 سال می رسد رشید محسوب می شود و می تواند مستقل باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما از سن حضانت خارج شده اید و اگر بخواهید می توانید با برادرتان زندگی کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول زنگ بزن به 123 اورژانس اجتماعی بعد با هماهنگی برادرت این کار را بکن مشکلی نداری