مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته

باسلام و وقت بخیروقبولی طاعات وعبادات .بنده مستاجربودم وباتوجه ب اینکه چن ماه بهم وقت داده بعدازب اتمام رسیدن قرارداد بازهم شکایت کرده ومنو2500تومان ب اضافه هزینه دادرسی محکوم کرده رای قطعی شدوبدون اعتراض الان ابلاغ اجراییه اومد ظرف ده روز پرداخت درغیراینصورت جلب وبازداشت با اینکه مبلغی پول ازمن پیشش هست وبدون اجازه کلیدخونه روعوض کرده درواقع تامین خواسته ام کرده ایا باتوجه ب اینکه دلایلی دارم ومستنداتی میتوانم اعتراض کنم ب شکایت شاکی
وسوال بعداینکه باتوجه ب اینکه بنده طلبه هستم باید دردادگاه ویژه روحانیت رسیدگی میشد میتوانن جلب وبازداشت کنن بایستی چیکاری انجام دهم؟باتشکرفراوان ازپاسخ شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر دستور تخلیه با خسارات دادرسی است قابل تجدیدنظر خواهی نیست، اما اگر حکم بابت خسارات است قابل تجدیدنظر خواهی می باشد.
دادگاه ویژه روحانیت برای رسیدگی به جرایم روحانیون است نه اختلافات حقوقی،

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر رای قطعی شده دیگر قابل اعتراض نیست..

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

صرفا شکایت کیفری علیه روحانیون در دادگاه کیفری رسیدگی می شود ...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رای برای حکم تخلیه است قطعی شده ولی اگر رای بدوی صادر شده قابل تجدیدنظر خواهی است
پرونده شما در صلاحیت دادگاه ویژه روحانیت نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دعاوی مربوط به جرایم روحانیت در در دادگاه ویژه بررسی می‌شود به جرایم حقوقی شما در دادگاه عمومی رسیدگی میشودمساله خسارت و بدهی قابل تجدیدنظر هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر حکم قطعی شده باشد امکان اعتراض وجود نخواهد داشت

و شما میتوانید دادخواست مطالبه مبلغ رهن را اقامه نمایید

خیر در دادگاه عمومی رسیدگی میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت قطعیت حکم امکان اعتراض وجود ندارد و حکم اجرا می شود.
از طریق شعبه می توانید موضوع را پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید به عرض تان برسانم جرائم مربوط به روحانیون در دادگاه روحانیت رسیدگی می شود نه دعاوی عمومی ،
و با توجه به اینکه حکم قطعی است مع الاسف امکان تجدید نظر خواهی وجود ندارد و شما تنها می توانید دادخواست مطالبه وجه رهن علیه موجر را تنظیم نمایید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر چنانه رای قطعی شده باشد می بایست نسبت به پرداخت مبلغ اقدام نمایید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر رای قطعی شده و حضوری بوده متاسفانه کاری نمیشود کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورتی حکم قطعی صادر شده خیر نمیتوانید
در دادگاه حقوقی مورد رسیدگی قرار میگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که در صورت قطعیت رای امکان اعتراض وجود ندارد اما میتوانید مبلغ رهن را مطالبه کنید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام باید در همان بدو امر دفاعیات طرح می‌کردید. الان هم می توانید طرح دادخواست لازم مطرح کنید در جهت احقاق حق

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز طلبه ها و قضات و بعضی دیگر از مشاغل مهم و کلیدی مصونیت قضایی دارند و جلب نخواهند شد مگر با دستور دادگاه ویژه روحانیت.در خصوص طلب اون آقا یا موجر تامین خواسته باعث توقیف مال الرهن میشه و با محکومیتی که بابت بدهی شما اخذ کرده از مبلغ مال الرهن به ایشون پرداخت میشه اگر مازادی بمونه شما اون دریافت خواهید کرد و بشما مسترد میشه

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
در صورتی که رای قطعی شده باشد امکان اعتراض وجود ندارد.
همچنین بر اساس ماده 13 – دادسراها و دادگاههای ویژه روحانیت در موارد ذیل صالح به رسیدگی می باشند.
الف – کلیه جرائم روحانیون
ب – کلیه اعمال خلاف شأن روحانیون
ج – کلیه اختلافات محلی مخل به امنیت عمومی در صورتی که طرف اختلاف روحانی باشد.
د – کلیه اموری که از سوی مقام معظم رهبری برای رسیدگی مأموریت داده می شود.
بنابراین پرونده شما در صلاحیت دادگاه روحانیت نمی باشد.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادگاه ویژه روحانیت به جرایم خاص روحانیون رسیدگی می کند به مسائل حقوقی این چنین ضمناً دستور تخلیه یک دستور قطعی است و رای نیست که بتوان از آن تجدیدنظرخواهی کرد یا بدان اعتراض کرد حال اگر نسبت به اجور معوقه کرایه های عقب افتاده محکوم شده اید می توانید نسبت به آن با ارائه دلیل و مدرک اعتراض کنید اگر پول پیش شما تامین شده میتوانید پس از تخلیه الباقی آن را از دادگاه دریافت کنید

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

با سلام
درخصوص بخش اول سوال:
اگر حکم غیابی صادر شده است میتوانید واخواهی نمایید
و درخصوص جلب ، باتوجه به وجود مبلغ قرض الحسنه نزد موجر میتوانید درخواست تهاتر مبلغ محکوم به با آن را بخواهید.
درخصوص بخش دوم سوال:
به جرایم مرتبط با روحانیت در دادگاه ویژه رسیدگی خواهد شد و دعاوی عمومی مشمول عمومات است و دادگستری صالح می باشد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر موضوع مالی است و ارتباطی به دادگاه ویژه روحانیت ندارد. محکوم به پرداخت هستید و تهاتر می شود.

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام عبادات قبول. بله میتونین واخواهی کنین

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی مدارک و مستندات مربوطه مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. حکم قطعی قابل اجرا است.موارد حقوقی در صلاحیت دادگاه های عمومی وحقوقی است.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اولا این موضوع ارتباطی به دادگاه ویژه روحانیت ندارد و مرجع رسیدگی کننده فعلی واجد صلاحیت هست اما در مورد اعتراض لازمه جزییات بیشتری بدانیم چنانچه رای غیابی بوده میتوانید معترض باشید اما اگه رای حضوری بوده دیگه فرصت اعتراض شما تمام شده است لذا بهتره به واحد اجرا مراجعه کنید و در آنجا طی لایحه ای ضمن اعلام اموال و دارایی های خودتان پیشنهاد بدید از همان محل ودیعه محکوم به را برداشت کنند اگه آنهم چاره ساز نبود باید اعسار بدید.اگر مراجعه نکنید و مبلغ محکومیت را پرداخت نکنید و در صورت عجز از پرداخت اعسارتان را مطرح نکنید میتوانند دستور جلب شما را صادر کنند.در مفاد قانونی تفاوتی ازین حیث بین طلاب و سایرین وجود ندارد . ضمنا در مورد تمدید وقت چند ماهه چنانچه مستنداتی در دست دارید بصورت حضوری یا از طریق تماس تلفنی با وکیل مشورت کنید خصوصا اگر بعد از تمدید اجاره بهای ماهیانه پرداخت کردین.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

پرونده شما در صلاحیت دادگاه ویژه روحانیت نیست

اگر حکم بابت خسارات است قابل تجدیدنظر خواهی می باشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امکان اعتراض وجود نخواهد داشت

و شما میتوانید دادخواست مطالبه مبلغ رهن را اقامه نمایید

خیر در دادگاه عمومی رسیدگی میشود

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

اگر اجرائیه در خصوص تخلیه باشد که جلب ندارد، در خصوص مبلغ هم فورا درخواست اعسار دهید.
به اینگونه موارد در دادگاه عمومی و یا همان شورای حل اختلاف رسیدگی میشود

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
باتوجه به اینکه سوال شما چند وجهی است لطفاً تماس بگیرید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، امکان اعتراض در واحد اجرای احکام است و نسبت به این موضوع قابل پیگیری از دادگاه ویژه روحانیت نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید دید رای قطعیت یافته است یا خیر