مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خانه مسکونی و ماشین از همسرم

با سلام ودرود فراوان. بنده هفت ماه پیش در تصادف مصدوم وخانه نشین شدم در ان زمان اعتیاد داشتم و مواد مخدر مصرف میکردم همسر اعتیاد مرا بهانه کرد و رفت خانه پدرش شرط برگشتن به خانه این بود که سند خانه را به نامش بزنم که دلگرم زندگی بشه میگفت میترسم بخاطر اعتیاد خانه را بفروشی من هم بل اجبار برای برگشتن همسرم به زندگی شرطش را قبول کردم ووکالت تام وبلاعذل بهش دادم درصورتی که من اعتیادم را ترک کردم باز سه ماه میشه که دوباره رفته خونه باباش درخواست طلاق داده در دادگاه از حقوق خودش مهریه و نفقه گذشته و حق طلاق گرفته ولی تازه متوجه شدم که خونه را با وکالتی که داشته به نام خودش زده. ومیگه بجای مهریه برداشتم ولی در دادگاه مهریه اش رو بخشیده لطفا راهنمای بکنید من میتونم خونه را برگردونم؟؟؟؟؟ من ماشینم را همان روز که خریدم به نام همسرم سند زدم البته از اول زندگی تا الان تقریبا دهتا ماشین خریدم وفروختم بخاطر اعتمادی که به همسرم داشتم همه ماشینها را بنام ایشان سند میزدم ولی همسرم نه پول داشته ونه برامد وهمه شاهد هستند که کل پول ماشینرا خودم پرداخت کردم ولی الان ماشینم را هم باخودش برده ومیگه چون سند به نام خودم هست ماشین هم مال خودمه . میتونم خانه و ماشین رو پس بگیرم. هم خونه وهم ماشین را از من گرفته. ایا من میتونم بخاطر سو استفاده کردن از اعتماد من از همسرم شکایت بکنم ؟؟؟؟؟ ممنون از زحمات و راهنمایی شما بزرگواران.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد