مشاوره حقوقی رایگان - سوال باب جرم کلاهبرداری بخاطر دوسال 8 سال در زندان باقی مانده

متهم: بجرم کلاهبرداری 2سال حبس به 12میلیون رد مال مبلغ حدودا 300 میلیون جزایی نقدی
پرونده دارایی دو نفر شاکی داشته که در خصوص شاکی اول در زمان بازپرسی اموال توقیف در حکم رد مال منتفی میشود بعد از صدور حکم از شاکی دوم رضایت گرفته در واقعه رد مال کل پرونده کلان منتفی شده است دوسال حبس اتمام رسانده صرفاً بابت جزای نقدی در بابت آن بعلت عدم توان پرداخت جزای نقدی تبدیل به 3 سال حبس بدل از حبس جزای نقدی در خصوص آن از سه سال دو سال سه ماه متحمل کیفر شده باقی مانده حبس مورد نظر
آیا راه قانونی وجود دارد 9 ماه باقی مانده (کان لم یکی) تلقی شود