مشاوره حقوقی رایگان - در مورد اثاثیه منزل بعد از طلاق توافقی طرفین

با سلام بنده در سال 1390 یک منزل بنام خانمم پیش خرید کردم سندش رو بنام خانم زدند حتی در مبایعه نامه هم بنام ایشون خرید کردم مدت 11سال در این خونه زندگی کردم ولی بعد از مدتی ایشون طی حکم طلاق توافقی از من جدا شدند اما نه تنها منو از اون خونه بیرون کردند بلکه هیچ یک ازوسایل منزل رو که خودم خریدم و بعضی از فاکتورها شو ندارم، به من پس ندادند، آیا من می توانم مطالبه وسایلم رو از دادگاه درخواست بکنم در ثانی خونه ای گه من براش پیش خرید کردم وجه نقدش رو بنده طی چند فقره چک پرداخت کردم آیا این دلیلی برای پس گرفتن منزل و وسایل خریداری شده توسط من خواهد شد ویا درصورت عدم رای دادگاه به نفع من، می توانم وسایلم رو پس بگیرم یادر مورد خرید اون خونه که بنام ایشون خورده و من براش پیش خرید کردم و وجه نقدش رو بنده طی چند فقره چک پرداخت کردم، تقاضای مطالبه ثمن معامله را دهم. با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده در خصوص وسایل منزل طرح دعوی نتیجه ای نخواهد داشت.
در خصوص خرید منزل نیز به نظر کاری نمیشه کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت شرایطی می توانید اقدام نمایید
در صورت تمایل با بنده از طریق سایت تماس بگیرید تا اوراق شما مورد برسی قرار بگیرد و در این خصوص گفت و گوی متقابل داشته باشیم

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

طی شرایطی میتوانید رجوع از هبه نموده و منزل را بگیرید البته شریط اثبات ان دشوار است حتما برای طرح دادخواست به وکیل مراجعه کنید. در صورت عدم موفقیت در دعوی رجوع از هبه وجوه پرداختی را به استناد چک ها و واریزی ها می توانید مطالبه کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی مدارک و مستندات مربوطه مورد بررسی قرار گیرند تا بتوان پاسخی در خور و شایسته را ارائه داد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در شرایطی امکان رجوع از هبه هست.دادخواست استرداد وسایل دهید.بابت ثمن در صورت عدم موفقیت در رجوع از هبه دادخواست مطالبه وجه دهید.البته موضوع باید کاملتر بررسی شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله وسایلی که فاکتور و دلیل وجود دارد می‌توانید استرداد کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع نیاز به بررسی و مکالمه بیشتر دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هم میتونی وسایل منزل را پس بگیرید هم باشرایطی خونه را پس بگیرید و اگر نشد حداقل پولهایی که برایش خرج کردی با خسارت تاخیر تادیه پس بگیری وقت مشاوره حضوری بگیرید تا کامل توضیح دهم

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با فاکتور و شهود دادخواست‌ حقوقی استرداد بدهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می توانید دادخواست استرداد وسایل خود و مطالبه وجه مبالغ پرداختی را تقدیم دادگاه نمایید. البته به صورتجسله حکم طلاق توافقی نیز توجه فرمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در خصوص منزل شما می توانید تقاضای مطالبه وجه پرداخت شده در آن زمان به اضافه خسارت تاخیر تادیه نمایید و منزل برای شما نبوده که بتوانید ادعای هبه نموده و آن را استرداد نمایید در خصوص جهیزیه و وسایل خریداری شده نیز اگر فاکتورهای خرید آن را دارید می توانید نسبت به استرداد آن اقدام نمایید وگرنه اصل بر آن است که جز جهیزیه بوده و ایشان خریداری کرده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما فاکتور دارید امکان استرداد وسایل وجود خواهد داشت

همسر شما مالک خانه محسوب میشود ولی با شرایط خاصی امکان اقامه دادخواست مطالبه وجه وجود خواهد داشت البته اگر

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

بله میتوانید مطالبه وسایل منزل و وجوه پرداختی را داشته باشید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

وسایل با ارائه فاکتور قابل استرداد است.
وجوه واریزی قابل مطالبه است.

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

اگر سند ملک به نام شما تنظیم شده باشد نمیتوانستند چنین کنند،حتما با هماکران وکیل به صورت حضوری با همراه داشتن مدارک مشورت نمایید

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
باتوجه به اینکه سوال شما چند وجهی است لطفاً تماس بگیرید

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

بدوا اظهارنامه ای برای مخاطب ارسال و درخواست استرداد را مطرح نمایید...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان رجوع از هبه هست.دادخواست استرداد وسایل دهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در خصوص منزل می توانید مطالبه وجه نمایید در خصوص وسایل به استناد فاکتور و یا شهادت شهود نسبت به استرداد اقدام نمایید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
شما می توانید دادخواست استرداد لوازم را دهید. همچنین برای منزل هم می تواند دادخواست بدهید که نیاز به بررسی می باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با سلام پرسشگر ارجمند موضوع نیازمند بررسی بیشتر است.