مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک مستاجر

باسلام خانمی هستم که از محل فروش طلای خودم خانه ای را بنام خودم اجاره کردم که باهمسرم درآن زندگی میکردیم الان درخواست طلاق دادم و5 ماه ازموعد ما باقی مانده ولی همسرم حاضر به ترک منزل بهیچ عنوان نیست من وصاحبخانه موافق فسخ قرارداد قبل موعد هستیم ولی همسرم ادعامیکند طلا را من خریدم واینجاخانه من هست و2ساله که ازکارت من اجاره که ماهیانه یک میلیون وپانصد هست میپردازد.برای بیرون کردنش باید چه کرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طلا ها متعلق به شماست و میتوانید ان را برای خود خرج کنید و قرارداد اجاره را فسخ کنید و به مالک بگویید اگر همسرتان تخلیه نکرد اظهارنامه دهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی دید در اجاره نامه منعقد شده چه کسی به عنوان موجر شناخته شده است و چه کسی به عنوان مستاجر شناخته شده است. در صورتی که همسر شما در قرارداد اجاره نامه به عنوان مستاجر شناخته شده است در حقیقت مالک منافع ایشان هستند و تفاوتی نمی کند از چه محلی تامین مالی را به انجام رسانیده اند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید کلید درب را عوض کنید و مانع ورود وی به منزل شوید و اگر مزاحمتی داشت با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و با عنوان مزاحمت شکایت کنید.
توجه داشته باشید اگر قصد ادامه زندگی دارید یا مشکل شما حل شدنیه بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بنام خودتان اجاره کردید میتوانید فسخ کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام خرید و فروش طلا ارتباطی به قرارداد اجاره ندارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما میتوانید قرارداد را فسخ کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وسایلتان را بار بزنید و ببرید و کلید را به مالک بدهید خودش میره

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست خلع ید و شکوائیه مزاحمت علیه ایشان تنظیم نمایید
ادعای ایشان در خصوص طلاها فاقد جنبه حقوقی است چرا که طلاها حتی در صورت هبه به با توجه به اینکه اکنون فروخته شده است فاقد ماهیت هبه می باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. با توجه به این که شما در قرارداد مستاجر و مااک منافع هستید. بعد از فسخ منزل را تخلیه نمایید وکلید را تحویل موجر نمایید .بعد از تصرفات شوهرتان غیررقانونی و صاحبخانه اقدام قانونی جهت رفع تصرف ایشان انجام می دهد .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

قفل درب راعوض کنیدومانع آمدورفت ایشان شوید اگر اذیت و آزار ای داشت یا مانع این کار شد تحت عنوان مزاحمت میتوانید از ایشان شکایت کنید قبل ازآن صورتجلسه 110 حین ورود به عنف ایشان را سعی کنید تهیه کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بغار اثبات ادعای مالکیت با مدعی آن است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

قرارا اجاره اگر ب نام شماست، فسخ نمایید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

باید دید که قرارداد اجاره به نام چه کسی هست.اگر به نام ایشان باشد،نمیتوانید کاری کنید اما اگر به نام شما باشد میتوانید با عوض کردن قفل منزل مانع ورود ایشان شوید و در صورت اصرار ایجاد مزاحمت میتوانید با پلیس تماس بگیرید تا نسبت به دفع مزاحمت ایشان اقدام نماید

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
ابتدا باید مشخص گردد که اجاره نامه به نام چه کسی است آیا مستاجر شما هستیم یا همسرتان؟

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
باتوجه به اینکه سوال شما چند وجهی است لطفاً تماس بگیرید

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

چون قرارداد اجاره به اسم شما تنظیم شده و شما مستاجر هستید .بنابراین اختیار با شما می باشد ....

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه اجاره نامه به نام شما می باشدروند تخلیه را انجام دهید و کلید را تحویل مالک دهید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام با فسخ قرارداد اجاره امکان اخراج وی وجود دارد‌

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
در صورتی که شما در قرارداد مستاجر هستید امکان فسخ وجود دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میتوانید تحت عنوان ممانعت از حق یا خلع ید طرح شکایت نمایید....