مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی یا مهمانی از دانشگاه فرهنگیان استان ایلام به استان خوزستان

سلام خسته نباشید
من با دختری که دانشگاه فرهنگیان استان ایلام که در حال حاضر ترم دو دانشگاه هستن قصد ازدواج را داریم و ایشون ورودی 1401هستن برای انتقالی به استان خوزستان از چه راهی اقدام باید کرد
نامزد من ورودی 1401هستن ولی دانشگاهای خوزستان ورودی 1401را ندارن ایا با انتقالی موافقط میشود که با ورودی های 1400ادامه داد .

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نامزد شما بایستی عقدنامه خویش را به واحد انتقالی دانشگاهی که در آن مشغول به تحصیل است را ارائه دهد و با احراز تاهل ایشان امکان انتقالی ایشان به استان خوزستان مهیا خواهد شد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق همان ارگان و سپس دیوان پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زوجه میتواند به تبعیت از جز درخواست انتقالی بدهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق بخشنامه انتقالی فرهنگیانی که از ابتدای سال 1400 تا پایان مهلت ثبت درخواست انتقال، ازدواج کرده یا صاحب فرزند شده‌اند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر متعهد باشید می توانید از شرایط انتقالی متاهلی به تبعیت از همسر استفاده کنید و به واحد اداری و آموزشی دانشگاه درخواست دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق واحد دانشگاهی پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما حقوقی نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ایشان می توانند با ارائه عقدنامه و مدارکی دیگر از جمله استشهادیه در خصوص محل سکونت برای انتقالی اقدام نمایند لیکن متاسفانه خوش بین به قبولی نباشید چرا که بعلت تعهدی که بدو ورود اخذ می گردد عموما حتی در صورت طرح دعوی از طریق دیوان نیز با موافقت مواجه نمی گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ملاک تشخیص وموافقت دو دانشگاه می باشد .

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از ارگان مربوطه پیگیری نمایید.

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

مدارک زوجیت خود را به دانشگاه مقصد ارائه دهید تا بررسی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید موافقت ارگان مبدا و مقصد را اخذ نمایید وگرنه به ناچار خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
باتوجه به اینکه سوال شما چند وجهی است لطفاً تماس بگیرید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
از طریق دانشگاه مبدأ و مقصد پیگیری کنید . اگر با انتقالی موافقت نشد درخواست مهمانی دهید .

سید روح اله قاضی

جناب آقای سید روح اله قاضی :

سلام
از واحد انتقالی دانشگاه مربوطه پیگیری فرمایید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام از طریق اداره متبوع قابل پیگیری می باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

سوال حقوقی نیست. از دانشگاههای مربوطه باید پیگیری کنید.