مشاوره حقوقی رایگان - خرید ارز دیجیتال برای شخص ثالث

باسلام.من از طریق کار اینترنتی برای شخصی که پول بحسابم میزد ارز خریده و انتقال دادم. بعد یکروز حسابم مسدود شد و بانک هم گفت حساب اشخاص هم شده و بحساب من آمده حالا من منتظر ابلاغ دادگاه باشم چون شهر دیگری هستم. و یا جایی مراجعه کنم. پول اشخاص که زنگ میزنن بریزم بحسابشون یا منتظر دادگاه باشم.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از مرجع مسدودی پیگیری کنید.در صورت واریز رضایت محضری یا در دادگاه از شاکی بگیرید که شکایتی از شما نخواهند داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پرداختی به حساب انها دارید حتما رسید بگیرد اما اگر عدم سو نیت شما هم احراز شود قرار کنع تعقیب میخورد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید از کسی که برایش کار اینترنتی انجام می دادید شکایت کنید.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

باید از طریق پلیس فتا پیگیر باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید با گرفتن رضایت محضری پول به حساب آنان بریزید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مثلا می توانید به صورت توافقی موضوع را حل نمایید یا منتظر ابلاغ دادگاه بمانید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر باید دادکاه تعیین تکلیف نماید ورضایت شاکیان جلب گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به مرجع مسدود کننده مراجعه نمایید و از شکات رضایت اخذ کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پرداختی به حساب انها دارید حتما رسید بگیرید ولی توصیه میشود فعلا اقدامی نکنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می توانید شماره دستور توقیف را از باتک بگیرید و به مرجع مذکور مراجعه و علت را پیگیری نمایید .

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

ابتدا مسدودی حساب را از بانک پیگیری نمایید تا مشخص شود به موجب دستور کدام دادگاه و چه شعبه ای مسدود شده است.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

رضایت اشخاص را باید بگیرید وگرنه تحت عنوان کلاهبرداری یا معاونت در آن متهم می شوید این کار پولشویی است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
به دادگاه معطي دستور مسدودي حساب مراجعه فرماييد

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

پرداختی دارید حتما رسید بگیرد اما اگر عدم سو نیت شما هم احراز شود قرار کنع تعقیب میخورد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
اگر پول شخصی را واریز میکنید حتما رضایت رسمی بگیرید و قبل از ابلاغ بشعبه مراجعه نمایید و پیگیر باشید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
به مرجع مسدودکننده مراجعه نمایید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

می توانید پول اشخاص را واریز و رضایت انان را اخذ کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خود شما باید به پلیس فنا مراجعه نمایید و بلافاصله شکایت نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

منتظر ابلاغیه دادگاه باشید و البته می توانید برای تسریع در کار حضورا به شعبه مراجعه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام در ابتدا منتظر ابلاغ باشیو تا مشخص شود اتهام شما چیست و بعد از مشخص شدن اتهام خود اقدام به اخذ رضایت و پس دادن پول ها کنید

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

با سلام
میتوانید به پلیس فتا محل اقامت خود مراجعه کنید

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
باتوجه به کلی بودن توضیح حضرتعالی ، بررسی موضوع و ارائه راهکار ، نیازمند جلسه مشاوره حضوری یا تلفنی می باشد.
ولی تا قبل از مشورت هیچ اقدامی در جهت واریز وجوه انجام ندهید.

مسعود  يوسفي سهزابي

جناب آقای مسعود يوسفي سهزابي :

با سلام سوال مبهم است لطفا دقیق تر و واضحتر مطرح کنید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

علت مسدودی حساب را از بانک جویا شوید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز شما در پایان بایستی پول شکات رو پرداخت کنید و در این حالت مجازات قانونی هم در پی داره ولی درصورتیکه اعتماد دادگاه رسیدگی کننده که ممکنه چند دادگاه و در چند شهر مختلف باشند جلب کنید که دخالتی در وقوع جرم نداشتید رضایت شکات رو با اخذ رضایت نامه رسمی در دفاتر اسناد رسمی اخذ کنید که پرونده ها به همین منوال مختومه بشه و پیشنهاد میکنم از طریق دادراه با وکیل مشورت کنید.

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
جهت توضیحات بیشتر تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است منتظر ابلاغیه از شعبه دادگاه مربوطه باشید و تا تعیین تکلیف نهایی در این خصوص دست به اقدامی نزنید تا در آینده به مشکل حقوقی و دشوارتری مواجه نشوید.

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

پرونده شما نیاز ب بررسی دقیق دارد. از پنل مشاوره تلفنی استفاده کنید ?

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
بدهکاریهای خود را پرداخت کنید و رسید بگیرید .

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

محتمل هست یک نفر از افرادی که پول به حسابتان واریز نموده از شما شکایت کرده باشه و به همین علت حسابتان مسدود شده باشه.قانون راجع به ارز دیجیتال تاکنون ساکت بوده و ممنوعیتی برای آن ایجاد نشده است. شما از بانک مربوطه سوال کنید که کدام مرجع و با چه مشخصات نامه ای دستور مسدودی حساب شما را صادر نموده است. منتظر ابلاغ نمانید چون معلوم نیست ابلاغی برایتان فرستاده بشه یا نه. بهتره در ثنا ثبت نام کنید تا از اقدامات قضایی که علیه شما صورت میگیره مطلع بشوید. این احتمال قوی وجود دارد که حسابتان با دستور موقت مسدود شده باشد منتها فعلا مشخص نیست این دستور از مرجع حقوقی صادر شده یا کیفری. چنانچه از دادگاه حقوقی مسدود شده بدون نگرانی حضوری مراجعه کنید اما اگه مسدودی از طرف مراجع کیفری صورت گرفته بود حتما با وکیل مشورت کنید و بدون هماهنگی با وکیل اقدامی نکنید.

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام با مراجعه به شعبه مربوطه موضوع قابل پیگیری است

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله چنانچه ثبت نام ثنا دارید منتظر ابلاغیه باشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

از طریق پلیس فتا پیگیر باشید